Košarka

Jokić: 'Ponovno osvojiti naslov? Zašto ne'

Petar Jenjić • srijeda, 04.10.2023.
Jokić: 'Ponovno osvojiti naslov? Zašto ne'
Foto: EPA

Jamal Murray i Nikola Jokić sudjelovali su na Media Dayu Denver Nuggetsa koji u sezonu ulaze kao branitelji naslova. Obojica se slažu da to mogu ponoviti...

Za novu sezonu spremaju se i aktualni NBA prvaci, Denver Nuggetsi, a intervjue s novinarima imale su dvije velike zvijezde momčadi - Jamal Murray i Nikola Jokić.

Igraj košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mislim da možemo osvojiti ponovno, mislim da je to ujedno i najveća stvar. Ponovno proći sve nedaće, uspone i padove te biti spremni za travanj - sve do lipnja", rekao je Murray.

MVP iz prošle sezone, Nikola Jokić, proveo je ljeto u Somboru odmarajući se od napornih mjeseci. Nadovezao se na svog suigrača sličnim riječima.

"Trebamo dobiti što je više utakmica moguće i pokušati se zabaviti u tom periodu. Iskoristiti priliku za pobjedu, pa onda i onu sljedeću. Kao što je i Murray rekao, zašto ne ponovno osvojiti?"

Za razliku od konkurenata: Milwaukee Bucksa, Boston Celticsa i Phoenix Sunsa iz kojih stiže dosta vijesti o dolascima i dolascima, Denver Nuggetsi se vesele sezoni u kojoj brane naslov.

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!