Nogomet

Kramarić novi Dalićev problem, upitno je hoće li biti spreman

Mihaela Bradovski • petak, 06.10.2023.
Kramarić novi Dalićev problem, upitno je hoće li biti spreman
Foto: EPA

Nakon što je ostao u napadu bez Brune Petkovića, Zlatko Dalić još nije siguran da će imati na raspolaganju i Andreja Kramarića. Kramarić zbog ozljede trenutno pauzira, a susret s Turskom je pred vratima...

Još u petak u susretu protiv dortmundske Borussije Andrej Kramarić zaradio je udarac u mišić i još uvijek nije spreman za nastup.

Igraj na Hrvatska - Turska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Njegov Hoffenheim u sedmom kolu Bundeslige gostuje kod Werdera i klub ga još uvijek vodi kao upitnog za nastup, a isto takav je i za dvoboj protiv Turske u četvrtak u Osijeku.

Kako saznaju 24 sata, Kramarić bi se trebao pojaviti na okupljanju i bit će pod tretmanom, ali ako će i biti spreman, vjerojatnije je da će to biti za vikend i gostovanje u Cardiffu protiv Walesa.

S obzirom da je Petković otpao, Perišića nema na duže vrijeme, vrlo je upitno hoće li Ivanušec biti spreman, Zlatko Dalić našao se u priličnim problemima u napadačkom dijelu momčadi.

Otvaraju se tako širom vrata za ulazak u prvih 11 za Marka Livaju ili Petra Musu i tek treba vidjeti kako će Dalić to posložiti protiv Turske.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!