Košarka

ESPN: Green produžio s Mavericksima, visok ugovor za McDanielsa

Petar Jenjić • utorak, 24.10.2023.
ESPN: Green produžio s Mavericksima, visok ugovor za McDanielsa
Foto: EPA

Dallas Mavericksi produžili su s australskim reprezentativcem Joshom Greenom na još tri godine, dok su Minnesota Timberwolvesi produžili ugovor s Jadenm McDanielsom. Vijesti prenosi ESPN...

Minnesota Timberwolvesi dogovorili su petogodišnji ugovor s Jadenom McDanielsom u vrijednosti od 136 milijuna eura. Potvrdili su to njegovi agenti za ESPN.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Daniels je tako produžio ugovor s franšizom za koju igra od početka NBA karijere, 2020. godine. 23-godišnji košarkaš prošle je sezone bilježio 12.1 poen uz 51.7 posto šuta iz igre i gotovo 40 posto za tricu. Uz to, bio je i jedan od najboljih obrambenih igrača.

Prema pisanju ESPN-a, Dallas Mavericksi i Josh Green dogovorili su produženje ugovora na još tri godine, u vrijednosti od 41 milijun dolara. Prošle je sezone bilježio 9.1 poen, uz šut iz igre 53.7 posto te 40.2 posto za tricu. Startao je i u 21 utakmici.

Uoči sezone igrao je za reprezentaciju Australiju na Svjetskom prvenstvu, a za 18. izbor drafta 2020. godine očekuje se da će igrati važnu ulogu u momčadi ove sezone.

FOTO: EPA/DAVID SWANSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!