Nogomet

Karoglan: 'Melnjak će biti spreman za pripreme sljedeće sezone, mislim da smo bili dobri 80 minuta'

Petar Jenjić • utorak, 31.10.2023.
Karoglan: 'Melnjak će biti spreman za pripreme sljedeće sezone, mislim da smo bili dobri 80 minuta'
Foto: Pixsell

Komentar na prolazak u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa dao je trener Hajduka Mislav Karoglan. Osvrnuo se i na ozljedu Darija Melnjaka te Nikolu Kalinića...

Trener Hajduka Mislav Karoglan dao je svoj komentar na utakmicu protiv Jadrana Luke Ploče u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa.

Igraj na utakmice SuperSport HNK na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"To je ekipa iz vrha Treće lige, možda i najbolja. Mislim da smo bili dobri 80 minuta, a tada smo pali i počeli raditi nerezonske stvari. Bilo je sedam, osam izrazitih prilika, ali domaći vratar bio je jako dobar. Nismo puno dali domaćinu, ali moramo biti bolji po pitanju dubine."

Hajduk je i zadnjih godina imao problema u ranijim fazama.

"Kup je varljivo natjecanje, preklani je bio Biograd, prošle Ždralovi, tu moraš biti pravi i sa stavom. Kad se sve zbroji, danas igračima nemamo što prigovoriti na stavu."

Slijedi Rudeš na Poljudu bez Darija Melnjaka kojeg neće biti dugo. Niko Sigur nije igrao zbog problema s gležnjem, no u puno je boljoj situaciji od suigrača.

"Potresla me ozljeda, imao sam plan za koji sam bio uvjeren da bi mogao funkcionirati. Izgubio sam polivalentnog igrača i treba tražiti drugi put. Rudeš će biti težak, mi smo bez niza igrača, ali je to šansa za druge. Nadam se da će se netko nametnuti, mislim da igrač Hajduka gori od želje da igra i to je trenutak koji treba prigrabiti. Melnjak će biti spreman za pripreme sljedeće sezone", nastavio je Karoglan

"Danas mi je ovo bilo jako važno, nisam poznavao njih desetak. Obavio sam razgovore, danas sam vidio neke dobre stvari i želim s njima pričati što treba mijenjati. Bilo mi je bitno vidjeti s Trajkovskim koji prostor najviše voli, to je igrač koji zahtijeva određenu slobodu. Zanimalo me gdje se osjeća najbolje i kako ga mogu napraviti funkcionalnijim. Danas je ušao u dvije tri šanse, što mi je bitno, ali nije najspremniji."

O Nikoli Kaliniću.

"Sutra dolazim u Split, brzo ćemo pričati na tu temu."

FOTO: Zvonimir Barišin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!