Nogomet

Krstičević: 'Ovo je Hajduku bilo dovoljno, pitanje je za nešto više'

Petar Jenjić • utorak, 31.10.2023.
Krstičević: 'Ovo je Hajduku bilo dovoljno, pitanje je za nešto više'
Foto: Pixsell

Trener Jadrana Luke Ploče, Mišo Krstičević, dao je svoj komentar na poraz svoje momčadi od Hajduka. Istaknuo je da mu nije ni previše žao i da mu je važno da se njegova ekipa pokazala u dobrom izdanju...

Jadran LP pružio je jak otpor Hajduku, a na kraju je upisao poraz od 2:0. Dvoboj u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa prokomentirao je i trener Mišo Krstičević.

Igraj na utakmice SuperSport HNK na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Hajduk je stvarao prilike, golman je nekoliko puta dobro obranio, zasluženo su slavili. Mi smo se trudili i borili, momcima čestitam što su igrali s takvom energijom. Istina je da smo zabili autogol, ali tada je već bio pritisak Hajduka i bilo je normalno očekivati da će pasti gol. Imali smo nekoliko udaraca, nismo bili bezazleni, ali to je premalo za nešto više."

Jadran se držao sve do posljednjih dvadesetak minuta.

"Imali smo tešku utakmicu prije nekoliko dana i momci su se potrošili, a ovo je došlo kao relaksacija i da se pokažemo u dobrom ambijentu. Hajduk ima šanse osvojiti nešto, mi nemamo, tako da mi i nije nešto žao. Bitno je da je bila solidna utakmica, nakon primljenog gola smo dobro reagirali, imali nekoliko ubačaja."

O Hajduku.

"Ovo im je bilo dovoljno, pitanje je za nešto više. To se tek treba vidjeti. Imali su dosta prilika, znam da su nas shvatili ozbiljno, da su bili u karanteni i igrali s najjačom momčadi što nam je kompliment. Imali su dobru pripremu i zasluženo su prošli."

FOTO: Zvonimir Barisin/PIXSELL

SuperSport Hrvatski kup

osmina finala

Jadran Luka Ploče0:2Hajduk
Rudeš3:1Slaven Belupo
Karlovac 19190:1Osijek
Oriolik0:8Dinamo
Gorica4:0Radnik Križevci
Vukovar '911:2Lokomotiva
Cibalia1:3Rijeka
Varaždin3:2Istra 1961

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!