Nogomet

Tri igrača Milana vraćaju se u kadar momčadi za Ligu prvaka

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.11.2023.
Tri igrača Milana vraćaju se u kadar momčadi za Ligu prvaka
Foto: EPA

U kadar Milana za utakmicu protiv PSG-a u Ligi prvaka vraćaju se tri igrača. Radi se o Theu Hernandezu, Christianu Pulisicu i Samuelu Chukuwuezeu...

U dvoboju četvrtog kola skupine F nogometne Lige prvaka protiv PSG-a, Milan će biti jači za trojicu igrača udarne momčadi koji su se oporavili od ozljeda.

Igraj na Milan - PSG na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Klub iz Milana je najavio povratak Thea Hernandeza, Christiana Pulisica i Samuela Chukwuezea koji svi redom nisu igrali u subotu prvenstvenu utakmicu protiv Udinesea. Prvi je imao problema s ozljedom gležnja, a potonja dvojica s bedrenim mišićem.

Povratak ovog terceta mogao bi pomoći Milanu koji je određeno vrijeme u krizi rezultata. Izgubio je s 1:0 posljednji domaći spomenuti susret protiv Udinesea, a u posljednje četiri utakmice, kombinirano Serie A i Liga prvaka, Milan ima remi i čak tri poraza.

Ujedno je Milanu domaći susret protiv PSG-a u utorak od 21 sat posljednja šansa da nastavi borbu za prve dvije pozicije teške skupine F. U njoj trenutačno vodi PSG sa šest bodova, a po četiri imaju dortmundska Borussia i Newcastle, a samo dva Milan.

U prošlom kolu PSG ih je svladao s 3:0 na domaćem terenu.

FOTO: EPA/ROBERTO BREGANI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!