Nogomet

Asistencija Rebića u porazu Bešiktaša, Brekalo igrao u pobjedi Fiorentine

Petar Jenjić • četvrtak, 09.11.2023.
Asistencija Rebića u porazu Bešiktaša, Brekalo igrao u pobjedi Fiorentine
Foto: EPA

Ante Rebić upisao je asistenciju u porazu njegovog Bešiktaša kod Bodo/Glimta. Josip Brekalo igrao je u pobjedi Fiorentine, dok su Ferencvaroš i Genk remizirali u Mađarskoj...

Skupina D

Bešiktaš - Bodo/Glimt 1:2

Do druge pobjede u skupini stigao je Bodo/Glimt koji je slavio kod Bešiktaša s 2:1 i tako ga ostavio na samo jednom osvojenom bodu.

Igraj na tursku Super lig na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bodo je poveo u 38. minuti susreta kada je Faris Moumbagna zabio na asistenciju Sondrea Sorlija. Isti igrač postigao je svoj drugi pogodak početkom nastavka, a ovoga puta proigrao ga je Amahl Pellegrino.

Domaćin je smanjio u 64. minuti kada je na asistenciju Ante Rebića zabio Tayfur Bingol. Hrvatski nogometaš u igru je ušao 11 minuta ranije. Do kraja susreta Bešiktaš je ostao s igračem manje nakon drugog žutog kartona Necipa Uysala.

Večeras još igraju Club Brugge i Lugano u ovoj skupini.

Skupina F

Čukarički - Fiorentina 0:1

Viole su do vodstva stigle nakon šest minuta igre kada je iz penala poentirao M'Bala Nzola, za svoj prvi gol u ovom natjecanju ove sezone. Do kraja nije bilo promjene rezultata, a Josip Brekalo ušao je za goste u 55. minuti.

Ferencvaroš - Genk 1:1

Domaćin je poveo početkom nastavka susreta kada je lošu reakciju na udarac izvana vratara Marartena Vandevoordta iskoristio Aleksandar Pešić. Gosti su izjednačili u 62. minuti preko Daniela Munoza.

Nakon četiri kola Fiorentina je vodeća s osam bodova, po šest imaju Ferencvaroš i Genk, dok je Čukarički bez ijednog boda.

FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI

Konferencijska liga, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Bešiktaš1:2Bodo/Glimt
Club Brugge2:0Lugano
1Club Brugge 615:3+1216
2Bodo/Glimt 611:8+310
3Bešiktaš 67:14-74
4Lugano 66:14-84

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!