Košarka

Sjajna večer Antetokounmpa nije spasila Buckse od poraza u Indianapolisu

Branimir Korać • petak, 10.11.2023.
Sjajna večer Antetokounmpa nije spasila Buckse od poraza u Indianapolisu
Foto: EPA

Noćas su u NBA ligi na rasporedu bile samo dvije utakmice. Obje su bile neizvjesne do posljednje sekunde te su završene vrlo tijesnim pobjedama Indiana Pacersa i Atlanta Hawksa...

Milwaukee Bucksi bez Damiana Lillarda gostovali su kod Indiana Pacersa i upisali su vrlo tijesan poraz 126:124. Fantastičnu utakmicu odigrao je Giannis Antetokounmpo, no u završnici je izgubio dvije lopte što je nedostajalo na kraju Bucksima.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon tih pogrešaka Antetokounmpa, Bennedict Mathurin je osam sekundi prije kraja ubacio dva slobodna bacanja za 124:121, Khris Middleton promašio je tricu za poravnanje 6.2 sekundi prije kraja, a Bruce Brown s linije slobodnih bacanja odveo je domaćina na plus pet i zaključio priču.

Tyrese Haliburton ubacio je 29 poena uz deset asistencija i šest skokova, Mathurin 26 poena uz 11 skokova, a Myles Turner dodao je 21 poen i šest skokova.

Antetokounmpo je ubacio čak 54 poena uz 12 skokova, a Middleton je dodao 19 poena.

Dramatično do samog kraja bilo je i u Orlandu gdje su Hawksi slavili sa 120:119. Posljednji ubačaj na susretu imao je Dejounte Murray koji je 31 sekundu prije kraja ubacio tricu za vodstvo Hawksa.

Nakon toga Paolo Banchero nije ubacio tricu, Fultz je uihvatio skok u napadu, ali Trae Young uzeo mu je loptu i Hawksi odnose pobjedu.

Kod Hawksa Young je ubacio 41 poen uz osam asistencija, a Jalen Johnsoin dodao je 19 poena uz devet skokova. Kod poraženih Jalen Suggs ubacio je 21 poen, a Banchero je dodao 17 poena i osam skokova.

NBA:
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 126:124
Orlando Magic - Atlanta Hawks 119:120

FOTO: EPA/Peter Foley

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!