Nogomet

Kramarić: 'Bez obzira na to koliko smo umorni, idemo do kraja'

Petar Jenjić • subota, 18.11.2023.
Kramarić: 'Bez obzira na to koliko smo umorni, idemo do kraja'
Foto: EPA

Andrej Kramarić prokomentirao je pobjedu Hrvatske na gostovanju kod Latvije. Istaknuo je da su bili bolji svih 90 minuta i da su iskontrolirali protivnika...

U kadar reprezentacije vratio se Andrej Kramarić i odmah postigao pogodak. Nakon utakmice protiv Latvije prokomentirao je slavlje Vatrenih.

Igraj na kvalifikacije za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Znali smo da neće biti lako, i zbog vremena i terena. Stvarno nije bilo idealno i zato se ostvarilo ono što smo priželjkivali, da zabijemo odmah prvu ili drugu šansu. To smo napravili pa na iskustvo izdržali do kraja. Naravno da smo bili bolja ekipa cijelih 90 minuta, pokazali smo dobar karakter, iskoristili šanse i rutinski zaključili utakmicu."

Armenija slijedi za tri dana.

"Svejedno je jesmo li se istrošili ili ne, znamo što nas čeka u utorak. Bez obzira na to koliko smo umorni, idemo do kraja. Dat ćemo gas od prve minute, znamo što nas čeka. Od početka ćemo krenuti maksimalno jako i agresivno. Ako bude sve u redu, kao i danas, iskoristiti prilike i plasirati se na Euro."

Neki su pratili Armeniju i Wales.

"Nisam toliko pratio tu utakmicu, neki momci su gledali utakmicu. Bio sam fokusiran na ovaj susret. Bez obzira na to, mi smo danas morali dobiti, a ta fokusiranost će biti bitna i utorak."

FOTO: EPA/TOMS KALNINS

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!