Košarka

Dario Šarić drugi strijelac Warriorsa, Dallas slavio u Los Angelesu

Petar Jenjić • četvrtak, 23.11.2023.
Dario Šarić drugi strijelac Warriorsa, Dallas slavio u Los Angelesu

Dario Šarić i njegovi Golden State Warriorsi upisali su poraz na gostovanju kod Phoenix Sunsa. Dallas Mavericksi odnijeli su pobjedu iz Los Angelesa od Lakersa...

Pobjednička forma defintivno nije saveznik Golden State Warriorsima koji su noćas upisali sedmi poraz u zadnjih osam utakmica. U reprizi otvaranja sezone izgubili su u gostima kod Phoenix Sunsa sa 123:115. Domaćinu je to peta uzastopna pobjeda.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sunsi su drugu četvrtinu dobili sa 37:16 i na poluvrijeme otišli sa 63:47. U nastavku su imali i više od 20 razlike, a prednost su sačuvali sve do kraja susreta.

Do pobjede ih je predvodio Kevin Durant s 32 poena i osam skokova, dok je Devin Booker dodao 25 koševa, osam skokova i deset asistencija.

Warriorse je predvodio Klay Thompson s 23 poena, a ponovno je jako dobar bio Dario Šarić koji je bio drugi strijelac ekipe sa 17 koševa (4/6 za dva, 2/3 za tricu, slobodna bacanja 3/5), šest skokova i četiri asistencije za 22 minute u igri.

Dallas Mavericksi su uoči posljednje četvrtine imali 20 poena prednosti (91:71), ali su pobjedu u gostima kod Los Angeles Lakersa osigurali tek u zadnjim trenucima. Na koncu su slavili sa 104:101.

Luka Dončić s 30 poena, 12 skokova i osam asistencija predvodio je Dallas, a Kyrie Irving dodao je 28 koševa i šest asistencija.

LeBron James predvodio je Lakerse s 26 poena, devet skokova i sedam asistencija.

NBA:
Phoenix Suns - Golden State Warriors 123:115
LA Lakers - Dallas Mavericks 101:104

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!