Zimski sportovi

[VIDEO] Zubčić: 'Druga vožnja bila je jedna od najboljih u mom životu'

Branimir Korać • nedjelja, 17.12.2023.
[VIDEO] Zubčić: 'Druga vožnja bila je jedna od najboljih u mom životu'
Foto: EPA

Filip Zubčić nakon dugo vremena ponovno je na pobjedničkom postolju. Odradio je sjajnu utrku i plasirao se odmah iza Marca Odermatta...

Briljantan nastup Filipa Zubčića koji može biti zadovoljan rezultatima na početku sezone. Dva veleslaloma i četvrto i drugo mjesto. Danas je u Alta Badiji bio drugi.

"Jako sam sretan s današnjim rezultatom, napokon sam ponovno na pobjedničkom postolju. Jako malo je nedostajalo da upišem pobjedu, druga vožnja bila je jedna od najboljih u mom životu, rekao bih i u Marcovom, međutim ipak je bio malo bolji. Nema veze, to je sport, to je skijanje. Bitno je da se sada odmorim i pripremim za sutrašnju utrku, stvarno se dobro osjećam i skijam i trebam to iskoristiti", izjavio je nakon utrke Zubčić.

Zubčić je zadovoljan kako je odradio i prvu vožnju nakon koje je također bio drugi.

"Prvu vožnju sam odradio stvarno odlično, između dvije vožnje bio sam dosta nervozan jer već dugo nisam bio u ovakvoj situaciji. Međutim uspio sam se skulirati, ne previše razmišljati o rezultatu, opustiti se i odskijati drugu utrku najbolje što mogu. Na kraju sam to i uspio. Čestitke mojoj ekipi, odličan posao, idemo se pripremiti za sutra."

Sutra je na rasporedu još jedan veleslalom.

FOTO: EPA/ANDREA SOLERO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!