Košarka

Neslavan rekord je pao: Dobra partija Bogdanovića u novom porazu Pistonsa

Petar Jenjić • srijeda, 27.12.2023.
Neslavan rekord je pao: Dobra partija Bogdanovića u novom porazu Pistonsa
Foto: EPA

Detroit Pistonsi noćas su na domaćem terenu izgubili od Brooklyn Netsa. Time su postavili rekord po broju uzastopnih poraza u jednoj NBA sezoni...

Stigao je neslavni rekord. Detroit Pistonsi sinoć su na domaćem parketu izgubili od Brooklyn Netsa sa 118:112 te tako upisali 27. poraz zaredom. Nikada nijedna ekipe nije izgubila više vezanih utakmica u jednoj NBA sezoni.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Cam Johnson je s 24 poena predvodio Netse, dok je Mikal Bridges dodao 21 koš. Pistonsima nije pomogao ni čak 41 poen, devet skokova i pet asistencija Cadea Cunninghama.

Bojan Bogdanović je za nešto manje od 39 minuta dodao 23 koša (6/10 za dva, trica 3/9, slobodna bacanja 2/3), tri skoka i dvije asistencije.

Luka Šamanić odigrao je dvije minute bez učinka za Utah Jazz koji je slavio na gostovanju kod San Antonio Spursa rezultatom 130:118 i tako došao do treće uzastopne pobjede te šeste u zadnjih osam susreta.

Momčad je do slavlja predvodio Lauri Markkanen s 31 poenom i 12 skokova, najbolji je kod Spursa bio Keldon Johnson s 26 koševa.

NBA:
Detroit Pistons - Brooklyn Nets 112:118
San Antonio Spurs - Utah Jazz 118:130

FOTO: EPA/Peter Foley

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!