Rukomet

[VIDEO] Duvnjak: 'U sportu ima ovakvih dana, ali ima i onih drugačijih kada ti ništa ne ide'

Branimir Korać • subota, 13.01.2024.
[VIDEO] Duvnjak: 'U sportu ima ovakvih dana, ali ima i onih drugačijih kada ti ništa ne ide'
Foto: EPA

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak ovaj put nije morao igrati do iznemoglosti, minutaža mu je dozirana, a Hrvatska je svejedno pregazila Španjolsku s 39:29...

Čudesna večer Hrvatske u Mannheimu i ishod kakav nitko nije očekivao. Bila je to večer u kojoj je Hrvatskoj baš sve polazilo za rukom, svjestan je toga i Domagoj Duvnjak.

Igraj na utakmice EP u rukometu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"U sportu ima ovakvih dana. Mislim da smo od prve do 60. minute igrali fenomenalan rukomet, no ima i onih drugačijih dana kada ništa ne ide. U ovom susretu sve je bilo perfektno, od obrane do napada, polukontre, kontre, vraćanja u obranu što je bilo jako bitno. Na kraju smo zasluženo pobijedili, uz ove predivne navijače koji su nas nosili. Malo bih stišao euforiju, dečki to već znaju, prva utakmica, lijepo je, malo ćemo uživati, ali odmah koncentracija na Austriju."

Puno toga Hrvatska je uložila na ovaj dvoboj protiv Španjolske, sada se mora što prije okrenuti prema Austrijancima.

"Imamo kvalitetu, imamo dobru ekipu. Emotivno smo se ispraznili, deset dana pričali smo samo o Španjolcima i zato kažem da je bitno što prije misliti na Austriju. To je bitna utakmica i nadam se da s tom pobjedom prolazimo već u drugi krug."

FOTO: EPA/RONALD WITTEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!