Ostali sportovi

Mladostašice odlaze na uzvrat play-offa CEV kupa: 'U Pariz ne idemo na izlet'

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.01.2024.
Mladostašice odlaze na uzvrat play-offa CEV kupa: 'U Pariz ne idemo na izlet'
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Težak posao je pred odbojkašicama Mladosti koje u uzvratu play-offa CEV kupa gostuju kod Parisa i pokušavaju nadoknaditi poraz 3:0 sa svom parketa...

Nakon poraza 3:0 (21, 18, 23) prošli tjedan u prvom susretu play offa CEV kupa pred odbojkašicama Mladosti uzvrat je u Parizu protiv drugoplasirane ekipe francuskog prvenstva, Levallois Saint-Claud. Utakmica se igra u utorak 16. siječnja u 20.00 sati.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iako krajnji rezultat iz prvog susreta sugerira da Zagrepčanke baš i nemaju puno šansi u drugoj utakmici, njihov trener Darko Nojić ne misli baš tako.

"Ne mislim da smo bez šansi, mislim da smo i u Domu odbojke solidno odigrali i da nas suparnice nisu nadigrale. Nažalost, nismo uspjeli tijekom svakog seta zadržati koncentraciju pa bi prema kraju gošće preuzimale inicijativu. Ali, generalno mislim da smo ih dobro skautirali, donekle neutralizirali, i da ukoliko uspijemo zadržati fokus svo vrijeme susreta možemo izvući pozitivan rezultat."

Ovaj optimizam Darko Nojić gradi na činjenici što je nakon nastupa juniorske i kadetske reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za EP konačno kompletirao sastav i odradio treninge s cijelim sastavom.

"Kompletni smo konačno, osim Mehić koja već neko vrijeme nije na dispoziciji zbog bolesti, tako da vjerujem da se možemo ravnopravno nositi s njima. Znamo što nam je činiti, između ostaloga ih i napasti jako servisom, a o drugim taktičkim zamislima ne bih sada govorio. U svakom slučaju, ne idemo u Pariz na izlet", optimistički će pred susret trener Mladosti Darko Nojić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!