Košarka

Osječani nisu iznenadili: Dubrava prvi polufinalist SuperSport Kupa Krešimir Ćosić

Branimir Korać • utorak, 13.02.2024.
Osječani nisu iznenadili: Dubrava prvi polufinalist SuperSport Kupa Krešimir Ćosić
Foto: Mario Strmotić/HINA

Poznat je prvi sudionik polufinala SuperSport Kupa Krešimir Ćosić. Dubrava je opravdala status favorita protiv Vrijednosnica Osijek i izborila je pobjedu 87:70...

Vrijednosnice Osijek nadale su se kako mogu do iznenađenja i prolaza u polufinale SuperSport Kupa Krešimir Ćosić, ali Dubrava je ipak potvrdila kako je kvalitetnija i upisala je pobjedu.

Igraj na utakmice SuperSport Kupa Krešimir Ćosić na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već sam ulazak u susret stavio je Osječane u probleme, krenuli su dosta nervozno i Dubrava je brzo povela s 12:0. Do kraja prve dionice Vrijednosnice su smanjile zaostatak na minus četiri i tako su se vratile u utakmicu.

Uspjele su Vrijednosnice doći i na poen zaostatka, ali do kraja prvog poluvremena Dubrava je ipak uspjela malo odmaknuti i na odmor odnijeti prednost 42:36.

U drugom poluvremenu Dubrava je za manje od pet minuta stigla do dvoznamenkaste prednosti, dvije i pol minute prije kraja treće dionice već je bilo plus 20 i pitanje pobjednika je riješeno.

U posljednjih deset minuta Vrijednosnice su se uspjele spustiti na deset poena zaostatka, ali bliže od toga nije išlo i Dubrava je na kraju slavila s 87:79.

Predvodili su je Karlo Vragović s 18 poena i sedam asistencija te Dario Kuzmanović s 14 poena. Kod Vrijednosnica Robert Kujundžić upisao je 18 poena i osam skokova, a Makai Ashton 14 poena uz pet asistencija.

SuperSport Kup Krešimir Ćosić, četvrtfinale:
Dubrava - Vrijednosnice Osijek 87:70

SuperSport Kup Krešimira Ćosića

četvrtfinale

Dubrava87:70Vrijednosnice Osijek
Cedevita Junior102:95Dinamo Zagreb
Kvarner 201067:82Cibona
Zadar80:73Split

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!