Nogomet

Olmissum i Square uvjerljivi u četvrtfinalu, poznati polufinalni parovi

Branimir Korać • subota, 02.03.2024.
Olmissum i Square uvjerljivi u četvrtfinalu, poznati polufinalni parovi
Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Poznati su parovi polufinala Kupa Hrvatske u futsalu. U večernjem dijelu programa na završnom turniru u Dubrovniku, polufinale su izborili domaćin Square i Olmissum, a održan je i ždrijeb polufinalnih parova...

Stanoinvest Futsal Pula i Futsal Dinamo u ranijem dijelu programa nisu imali problema i rutinski su vrlo visokim pobjedama izborili prolaz u polufinale Kupa Hrvatske u futsalu. Kasnije su to uspjeli i Square i Olmissum, no uz nešto teži posao.

Igraj na utakmice futsala na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvi je na parket izašao Olmissum koji je na drugoj strani imao momčad Šibenika 1983 i slavio je s 5:1. Očekivana pobjeda Omišana koji su bili bolji protivnik, ali i svakako kvalitetniji.

Nešto više od deset minuta trebalo je Olmissumu da dođe do uvjerljivih 3:0 golovima Antonija Sekulića, Josipa Juretića i Jeremyja Bukoveca. U posljednjim trenucima prvog dijela Josip Ćoran smanjio je na 3:1.

U drugom dijelu Juretić i Richard Manuel Mendoza dovršili su posao i osigurali polufinale Olmissumu.

Posljednje četvrtfinale bila je ujedno i utakmica dana te najzanimljiviji susret programa. Square je igrao protiv Novog Vremena i na svom parketu slavio s glatkih 4:0.

Već u drugoj minuti Marko Kuraja pogodio je mrežu Baškovića, a u 11. minuti Hrvoje Cvjetković povisio je na 2:0. Odmah nakon toga veliki hendikep za Square, isključen je zbog prekršaja daleko od svog gola Zoran Primić, no niti igrač više, niti rezervni vratar, ništa nije pomoglo da Novo Vrijeme dođe do pogotka. Dapače, u drugom dijelu Lintula i Džanković pogađaju za 4:0 i završavaju priču.

U polufinalu sastaju se Futsal Dinamo i Stanoinvest Futsal Pula u subotu od 16:30 te Square i Olmissum od 19:30 sati.

Futsal HMNK

četvrtfinale

MNK Brod 0352:8Stanoinvest Futsal Pula
Futsal Dinamo8:0Novi Marof
MNK Šibenik 19831:5Olmissum
Square4:0Novo Vrijeme

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!