Nogomet

Inter Miami bio na rubu poraza, ukazali se Messi i Suarez

Petar Jenjić • petak, 08.03.2024.
Inter Miami bio na rubu poraza, ukazali se Messi i Suarez
Foto: EPA

Inter Miami sinoć je gostovao kod Nashvillea u prvoj utakmici osmine finala CONCACAF Champions Cupa. Iako je gubio 2:0, uspio je doći do poravnanja...

U prvoj utakmici osmine finala CONCACAF Champions Cupa, nogometaši Inter Miamija gostovali su kod Nashvillea. Dramatična dvoboj na Geodis Parku završio je rezultatom 2:2.

Igraj na Split - Mornar na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nasvhille, momčad koja je u prve dvije utakmice MLS-a ove sezone upisala dva remija, odlično je krenula u dvoboj. Velik dio posla napravio je Shaquell Moore, proigrao Jacoba Shaffelburga koji pogađa pod gredu protivničkog gola.

Inter je imao više šansi kroz prvo poluvrijeme, no početkom nastavka domaćin je ipak prvi stigao do gola. Ponovno je poentirao Shaffelburg, ovoga puta prekrasnim udarcem s ruba kaznenog prostora.

U 52. minuti Lionel Messi bio je u prvom planu, Argentinac je lijepo pogodio sa 17 metara za smanjenje zaostatka svoje momčadi. Lukas Macnaughton oštro je startao na Messija u 77. minuti, ali ostao je bez javne opomene.

I jednoj i drugoj momčadi poništen je po pogodak, a onda je Inter ipak stigao do poravnanja. Duboko u sudačkoj nadoknadi Sergio Busquets je ubacio, a Luis Suarez glavom skrenuo loptu u mrežu.

CONCACAF Champions Cup, osmina finala:
Nasvhille SC - Inter Miami 2:2

FOTO - EPA, CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!