Nogomet

Briljantan pogodak Ante Crnca, Rakow kiksao kod kuće

Petar Jenjić • subota, 30.03.2024.
Briljantan pogodak Ante Crnca, Rakow kiksao kod kuće
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Nogometaši Rakowa na domaćem su terenu odigrali utakmicu 26. kola poljske Ekstraklase protiv Rucha. Remizirali su 1:1, a jedini gol za domaću momčad zabio je Ante Crnac...

Rakow je u prvoj utakmici dana, 26. kola Ekstraklase, bio domaći Ruchu. Trećeplasirana momčad ugostila je pretposljednju, ali nije uspjela doći do pobjede i ovaj kiks bi mogao puno značiti u borbi za naslov.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaćin je došao do vodstva u 14. minuti, Dawid Drachal je odigrao za Antu Crnca koji je sjajno opalio izvana, neobranjivo pod gredu. Bio mu je to peti prvenstveni pogodak ove sezone.

Rezultat se nije mijenjao sve do duboke sudačke nadoknade drugog poluvremena. Igrala se 95. minuta kada je bod gostima donio Lukasz Moneta na asistenciju Szymona Szymanskog.

Ante Crnac igrao je do 86. minute za Rakow, dok je Matej Rodin ostao na klupi. Za goste je cijeli susret branio Dante Stipica.

Rakow nakon 26 utakmica ima 45 bodova, jedan više ima Slask, a tri više Jagiellonia. Obje ekipe imaju utakmicu manje. Ruch je na 19 bodova i sada posljednjem LKS Lodzu bježe dva boda.

Ekstraklasa, 26. kolo:
Rakow - Ruch 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!