Ostali sportovi

Poznati sudionici glavnog dijela premijernog Vip toura

Sportnet • petak, 30.06.2006.

Vip tour, serija turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, započela je danas u Medulinu, na terenima pokraj hotela Belvedere i na plaži Bijeca.

Najveće zvijezde muškog dijela kvalifikacija bili su bivši hrvatski dvoranski reprezentativci Osmokrović/Lejo, a plasman u glavni dio turnira izborili su i Čakovčani Palinkaš/Posavec, dva slovenska para Satler/Flajs i Berk/Rop, Splićani Polić/Žaja, te Nojić/Surać zagrebačko-zadarska kombinacija. U glavnom dijelu turnira čekaju ih Ivković i Križanović, aktualni prvaci Hrvatske, Perić/Steinocher, Lončar/Bobuš i Hanžić/Blauhorn. Pozivnice organizatora i domaćina dobili su Trimčevski i Sorić te Tintor i Stanič.

Ženski dio kvalifikacija obilježile su slovenske odbojkašice. U glavni dio turnira plasirala su se tri slovenska para: Dimec/Juhart, Fabijan/Fabijan i Jakob/Velišček.

U glavnom turniru već ih čekaju Andra Jurčić i Mirela Delić, prve favoritkinje ove sezone, zatim Renata Jakovac i Ivana Miloš te Lana Brdar i Ema Plačko. Pozivnice su dobile Sirk/Artnik-Knibbe i Čujić/Vitasović. Radi odličnih igara, u glavnom dijelu ženskog turnira imat ćemo čak 4 slovenska i samo 4 hrvatska para.

Vip tour, osim atraktivnog sportskog natjecanja, nudi i dobru zabavu za sve generacije, kroz brojne dodatne sadržaje: · djeca se tijekom cijelog dana mogu igrati u dječjoj zoni, a u subotu i nedjelju od 14 do 15 sati se mogu prijaviti i za Kids hour na središnjem terenu · sutra, u subotu i preksutra između 14 i 16 sati uživo s centralnog terena emitirat će emisija Turki party, nakon koje će gledatelji imati priliku zaigrati revijalni meč protiv Alena Vitasovića i grupe Belfast Food · brojne i vrijedne sponzorske nagradne igre · tradicionalni Players party - večars s početkom u 21 sat Sportske igre na bazenu hotela Belvedere, a sutra će u klubu Dali nastupiti grupa Gustafi i atraktivne plesačice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!