Zimski sportovi

Medveščak s Mariborom otvara sezonu

Sportnet • petak, 28.09.2007.

Utakmicom KHL Medveščak protiv KHL Maribor ove subote u Zagrebu službeno započinje nova hokejaška sezona...

Početak nove hokejaške sezone 2007/2008 službeno je najavljen za ovu subotu, 29. rujna u 18.00 sati kad će sportske snage na ledu klizališta Velesajam u Zagrebu odmjeriti hokejaši KHL Medveščak iz Zagreba i slovenskog Maribora. Uz novu trenersku postavu koju čine Jaka Adlešić kao glavni trener i Danijel Kolombo kao pomoćni trener ovosezonski postav momčadi pojačan je novim imenima. Tako će u sezoni 2007/2008 u dresu KHL Medveščak igrati i: Uroš Peruzzi iz Slavije, Dajan Žemva iz Olimpije, Matej Mišič iz Slavije, John Glavota iz Kanade, inače hrvatskog porijekla, Mare Kumar iz Slavije i Marko Lovrenčić iz Zagreba. Prisjetimo se kako su se Klubu prošle godine pridružili: Pirnat Martin, Žiga Petač i Samo Kumar.

Od dodatnih sportskih zanimljivosti treba spomenuti kako KHL Medveščak ove godine nastupa u Slovenskoj ligi te je tako jedini predstavnik hrvatskih hokejaških klubova u tom natjecanju. Uz KHL Medveščak u Slovenskoj ligi nastupa još 7 klubova : Slavija, Jesenice, Olimpija, Alfa, Kranj, Maribor i Bled .

Povodom početka nove sportske sezone Damir Gojanović, kapetan momčadi KHL Medveščak izjavio je: "U novu sezonu, uz već dokazana sportska imena, ulazimo i sa nekim vrlo zanimljivim pojačanjima iz Hrvatske, Kanade i Slovenije. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će novi igrači utjecati na našu ovosezonsku igru. Očekivanja su velika! Cilj kluba svakako je osvajanje slovenske lige i naravno vrhunska „sportska“ zabava na ledu kako za igrače tako i za našu publiku."

Na utakmici u subotu igraju: Mišič Matej, Ljubić Dragutin, Kumar Samo, Belić Saša, Lovrenčić Marko, Gojanović Damir (kapetan momčadi), Žibret Veljko, Ljubić Marko, Glavota Ivan, Peruzzi Uroš, Žemva Dajan, Mlađenović Mato, Novosel Luka, Kužnar Dalibor, Pirnat Martin, Petač Žiga, Ulaga Luka, Šulevski Tomislav, Božić Domagoj. Utakmica na zagrebačkom klizalištu Velesajam počinje u 18.00 sati, a ulaz je slobodan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!