Tenis

Vakulenko deklasirala Sugiyamu

Branko Barić • petak, 26.10.2007.

Svaki od sedam dosad odigranih susreta drugog kola 600 tisuća dolara vrijednog WTA turnira u Linzu riješen je u dva seta. Bio je to miran dan za nositeljice, od kojih se jedino Patty Schnyder morala malo oznojiti za prolaz...

Švicarka je za protivnicu imala iskusnu Australku Aliciu Molik koja se u turnir probila kroz kvalifikacije. Šesta nositeljica se uz dosta borbe dokopala četvrtfinala rezultatom 6:4, 6:4.

Daniela Hantuchova nije imala previše problema u svom dvoboju protiv Gisele Dulko, te je na koncu slavila sa 6:3, 6:1. Čehinja Nicole Vaidišova također se lako obračunala s Yvonne Meusburger, domaćom djevojkom koja je u turnir ušla s pozivnicom.

Nevjerojatno zvuči poraz sa 6:0, 6:2 Ai Sugiyame od Julije Vakulenko, pogotovo kad se uzme u obzir da je Japanka samo dva dana ranije šokirala osmu nositeljicu Sybille Bammer. Alona Bondarenko izborila je sljedeće kolo pobjedom nad Grkinjom Eleni Daniilidou sa 6:4, 6:3.

WTA Linz, drugo kolo: Schnyder (Švicarska, 6) – Molik (Australija, Q) 6:4, 6:4, Hantuchova (Rumunjska, 2) – Dulko (Argentina) 6:3, 6:1, Vaidišova (Češka, 5) – Meusburger (Austrija, WC) 6:3, 6:1, Vakulenko (Ukrajina) – Sugiyama (Japan) 6:0, 6:2, A. Bondarenko (Ukrajina) – Daniilidou (Grčka) 6:4, 6:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!