Tenis

Hingis pozitivna na kokain

Vedran Babić • četvrtak, 01.11.2007.

Bivša prva tenisačica svijeta, Švicarka Martina Hingis danas je šokirala sportski svijet objavivši kako je na ovogodišnjem Wimbledonu njen nalaz nakon testiranja na kokain bio pozitivan...

Švicarka je danas trebala po drugi puta nakon 2003. obznaniti kako se namjerava povući u tenisku mirovinu, nakon što se teško oporavljala poslije problema sa ozljedama i zdravljem. Prošlog mjeseca Hingis je najavila uranjeni kraj sezone zbog poteškoća s kukom, a to su mnogi švicarski mediji protumačili kao početak kraja karijere ove velike sportašice.

No, umjesto toga Martina je izdala šokantnu izjavu kazavši kako je ovog ljeta u Wimbledonu njen test na kokain bio pozitivan. Najpoznatiji turnir na svijetu joj osim ovog skandala nije ostao u najljepšem sjećanju jer je u razočaravajućem nastupu već u trećem kolu poražena od Amerikanke Laure Granville.

Poznata Švicarka je već 2003. odlučila ostaviti svijet profesionalnog tenisa, da bi se vratila tri godine kasnije i ugodno iznenadila osvojivši tri turnira. Sezonu 2006. je završila kao sedmoplasirana, a čak i sa svim sadašnjim problemima, još je uvijek 19. na svijetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!