Ostali sportovi

Pujankama petica iz Vocklabrucka

Jadranka Pongrac • četvrtak, 06.03.2008.

Još jedan vikend određen za posjet međunarodnim judo borilištima. Tradicionalno jaki 15. Međunarodni C judo turnir održan je u Vocklabrucku, pokrajina gornje Austrije, 1. i 2. ožujka 2008. godine.

Na turniru se okupilo ukupno 914 natjecatelja iz 12 zemalja: Austrija, Belgija, Češka, Slovačka, Njemačka, Mađarska, Italija, Poljska, Rumunjska, Švicarska, Slovenija i Hrvatska. Posjetom brojnih natjecatelja i klubova središnjeg dijela Europe turnir je svakako opravdao svoju kvalitetu i međunarodni karakter.

Prvog dana natjecanja od hrvatskih klubova u konkurenciji kadeta, kadetkinja, juniora i juniorki na tatami su izašli judaši JK Panda Zagreba i JK Pinky Velika Gorica. Drugi dan natjecanja u konkurenciji dječaka i djevojčica do 11 i 13 godina, te mlađih kadeta i kadetkinja do 15 godina na borilišta su izašli judaši JK Pujanke Split.

Treneri JK Pujanki, braća Preradović, i njihovih sedam judaša ostvarili su odlične rezultate. U konkurenciji 71 kluba zauzeli su ekipno 2 mjesto i u Split se vratili sa 5 zlatnih i 2 brončane medalje.

Slika 1 od 2.
Foto: Jadranka Pongrac

Rezultati hrvatskih judaša
Zlatne medalje su osvojili – Ivana Maranićiz JK Pande, Višnja Rajčić, Brigita Matić, Ivana Mandarić, Monika Šarić i Ivo Kovačević svi iz JK Pujanke. Brončane medalje su osvojili - Marija Čosić iz JK Pande, Martina Jukić i Matea Borozan iz JK Pujanke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!