Košarka

Telfair i Thomas dobili ugovore

Branimir Korać • srijeda, 23.07.2008.
Telfair i Thomas dobili ugovore

Sebastian Telfair i Kurt Thomas ne trebaju više brinuti oko budućnosti nakon što su potpisali ugovore s Minnesotom odnosno San Antonijom...

Sebastian Telfair može odahnuti. Nakon što se nagađalo kako mu Timberwolvesi neće dati nov ugovor, dogodilo se suprotno i Kevin McHale ponudio je jednom od najbržih playmakera lige višegodišnji ugovor. Telfair je ispunio očekivanja u Minnesoti, posebno u početnom razdoblju prošle sezone kada je tek došao iz Bostona u tradeu koji je Kevina Garnetta poslao u Celticse.

Prošle sezone propustio je 22 utakmice zbog ozljeda, a prosječno je ubacivao 9.3 poena uz 5.9 asistencija po susretu. Bila mu je to ujedno i najbolja sezona u ligi nakon neuspješnih sezona u dresu Portlanda i Bostona.

Ugovor je dobio i Kurt Thomas koji će sa Spursima ostati još dvije sezone. Spursi su ga angažirali u veljači ove godine u tradeu koji je uključivao odlazak Francisca Elsona i Brenta Barryja u Seattle. U dresu Spursa ostvarivao je prosjeke od 4.1 poena i 4.9 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!