Košarka

Marbury uzeo sezonu odmora

Mihaela Bradovski • nedjelja, 18.10.2009.
Marbury uzeo sezonu odmora

Stephon Marbury neće igrati košarku u sezoni 2009/2010. Nakon što je odbio ponudu Boston Celticsa, odlučio je pauzirati ovu sezonu i vratiti se sljedeću...

Uspoređujući se s Michaelom Jordanom, Stephon Marbury je odlučio pauzirati jednu sezonu. "Radim upravo ono što je Michael Jordan napravio. Uzeo sam sezonu za odmor i uživanje u životu. Radim one stvari koje nisam mogao raditi proteklih 16 godina, no vratit ću se već sljedeće sezone", poručio je Marbury.

Boston mu je nudio jednogodišnji ugovor u visini veteranskog minimuma, no on ga je odbio smatrajući kako vrijedi više. Nitko drugi nije došao s boljom ponudom i Marbury je uzeo pauzu u karijeri.

Iako je napustio Knickse prošle sezone nakon dugog natezanja oko isplate ugovora, niti ovaj put nije ih propustio iskritizirati.

"Ići ću na prvu utakmicu sezone, no to je sve. Ne znam zašto bi netko platio da gleda ovu momčad. Oni su jako loši, izađu na teren i samo šutiraju trice iz svih pozicija. To je krivica trenera, njegov rad je užasan", okrznuo je svoju bivšu momčad Marbury.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!