Nogomet

FIFA: Navijači su krivi za prazna mjesta

Antonija Pavlić • nedjelja, 13.06.2010.
FIFA: Navijači su krivi za prazna mjesta

Prazna mjesta viđena na otvaranju Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, rezultat su navijačkog nepoštovanja organizatorskih odredbi, a ne Fifine pogreške, kazala je krovna svjetska nogometna organizaija...

Glasnogovornik organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, Fifin Rick Mkhondo, otkrio je kako je jedino navijačko nepoštovanje pravila i protokola uzrokovalo mnoštvo praznih mjesta na otvaranju Svjetskog prvenstva na Soccer City stadionu u Johannesburgu.

"Gledatelji bi se trebali pridržavati pravila i na utakmice ne dolaziti autima. Za sve je organiziran javni prijevoz, a na taj se način do stadiona može doći za 15-ak minuta. Sve ćemo eventualne probleme pokušati otkloniti, ali ponavljam - u vlastitom ćete aranžmanu teško ćete stići na vrijeme", obratio se javnosti.

Prazna su se sjedišta mogla vidjeti i na utakmici Grčke i Južne Koreje. "Za utakmice u Port Elizabethu ostalo je nešto neprodanih ulaznica, pa smo ih odlučili ponuditi grupno - većim organizacijama. Pokušavamo biti proaktivni kako bismo spriječili sve probleme s prijevozom, ali toga će očito uvijek biti", poručeno je iz Fife.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.06.2010. u 22:18
    Puno gradana je izjavilo da se boje terorista i nisam siguran dali je toistina ali govori se kako se placa gradanima da dodu pogledati utakmicu
    Obrisan korisnik