Nogomet

Santos: "Doći će stvari na svoje"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • utorak, 07.09.2010.
Santos: "Doći će stvari na svoje"
Foto: Davor Sajko

Iako je portugalski strateg Fernando Santos rekao kako je u Maksimiru igrao na sva tri boda, jasno je kako je itekako zadovoljan jednim kojeg je njegova reprezentacija osvojila...

Portugalac Fernando Santos bi vjerojatno prije početka kvalifikacija potpisao dva boda nakon prve dvije utakmice; čak i pod cijenu "kiksa" protiv Gruzije: "Bila je dobra utakmica dvije organizirane ekipe. U prvom dijelu je igra bila uravnotežena i prilično ujednačena. Obje ekipe su se dobro taktički pripremile za utakmicu i snimile protivnika pa je tako bilo teže igrati. U prvih 45 minuta je Samaras vrlo dobro fizički odradio svoj posao, puno je pokrivao i radio pritisak, no nismo stvorili pravu priliku."

Santos je rekao kako su ozljede u nastavku poremetile ritam njihove igre: "U nastavku su nam se ozlijedila dva bitna igrača i nije nam bilo lako. Zadnjih 20 minuta su nas stisnuli i napravili pritisak u kojem smo teško izdržali, ali na kraju su igrači zasluženo izborili bod. Pokušali smo uzeti sva tri, no nismo uspjeli."

Portugalac je uoči ovih kvalifikacija preuzeo momčad i smatra kako ipak treba vremena kako bi sve posložio: "Ipak sam ja novi na klupi i potrebno mi je neko vrijeme da bih se upoznao s momčadi kao i oni sa mnom. Uveli smo neke nove igrače i sigurno ne možemo odmah igrati kako bih ja želio, ali doći će stvari na svoje."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric08.09.2010. u 06:35
    Je li taj Santos lud on je igrao na tri boda, dajte mi recite jel sam ja gledao neku drugu utakmicu??
    matbaric