Nogomet

Mršić: "Odabrao bih Varaždin"

Sportnet • srijeda, 24.11.2010.
Mršić: "Odabrao bih Varaždin"
Foto: Sandro Donda

Nakon uzvratnog susreta Cibalije i Istre 1961 u četvrtini finala Hrvatskog nogometnog kupa, uz 2:0 za Cibaliju, trener Vinkovčana Stanko Mršić čestitao je svojim igračima na izvrsnoj igri...

"Igramo dobar nogomet, to smo i danas pokazali. Dao sam šansu i mladim igračima poput Terzića i Šimunca i pokazali su da mogu. Šimunac je zabio gol. Odmorio sam neke igrače i spremni smo za subotnju utakmicu", osvrnuo se Stanko Mršić na obavljeni posao, dodajući kako bi, da može birati, za protivnika u polufinalu Kupa odabrao Varaždin.

Umjesto trenera Istre 1961 Zorana Vulića, pred novinare je došao njegov pomoćnik Mladen Pralija, koji je istaknuo kako su u ovoj utakmici dali priliku mladim igračima da vide kako se snalaze.

Vezane vijesti

"Svoju smo šansu prokockali još u prvoj utakmici. Sada razmišljamo samo o susretu sa Zagrebom. Samo se nadam da će ostati liga 16", zaključio je Pralija.

Podsjećamo, Cibalia će i iduću utakmicu odigrati na domaćem terenu, već u subotu u 17. kolu 1. HNL protiv Šibenika. Puljani su, pak, istog dana u gostima, na stadionu u Kranjčevićevoj dočekuje ih Zagreb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Assassin5525.11.2010. u 20:09
    Bolje da je škola katastorfa, nego cijeli klub...
    Assassin55
  • Obrisan korisnik25.11.2010. u 13:31
    ma Belupova škola je katastrofa, pa vrbuju varaždince.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.11.2010. u 06:53
    pa kadsvi hoću da se zgasimo kak bi uzeli talentirane igraće pogotovo slaven belupo a s ovom upravom se bu i to dogodilo :(
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.11.2010. u 00:04
    moze mrsicu...bit ce lijepog nogometa...navijam za varazdin,ali postujem cibaliu jako...bile bi dvije vrhunske tekme dviju ekipa koje su pozitivna strana naseg nogometa...
    Obrisan korisnik
  • Ultras-VK24.11.2010. u 23:55
    sta vi baljezgate. gdje vam je tu bahatost?? covjek govori istinu-cibalija igra dobar nogomet. ne vidim nist lose u tome sto je rekao koga prizeljkuje u polufinalu.jel mozda trebao reci da bi zelio dobit dinamo??
    Ultras-VK