Nogomet

Lučić: "Nećemo se braniti u Varaždinu"

Borna Rupnik • utorak, 19.04.2011.
Lučić: "Nećemo se braniti u Varaždinu"

Cibalia će u Varaždinu braniti prednost od jednog pogotka, a kapetan vinkovačke momčadi najavljuje da će to čini agresivno i napadački. Sve drugo moglo bi biti pogubno, smatra Mario Lučić...

Nakon 1:0 u Vinkovcima Cibalia je bliže finalu Kupa, no o finalistu će odlučiti još 90 varaždinskih minuta. Trener Cibalije Stanko Mršić uzda se u dobar skor s momčadi Samira Toplaka.

"Varaždin je dobra momčad. Posebno su me iznenadili protiv Hajduka, ali mi smo ih pobijedili dva puta zaredom. Vjerujem u prolaz u finale", izjavio je vinkovački strateg uoči gostovanja u Varaždinu.

Mršić još uvijek ne zna koji će sastav poslati na teren jer su mu ozlijeđeni Rugašević, Vitaić, Čuljak te kapetan Lučić. "Računam na njihov inat, da ćemo svi biti kao jedan kako bismo ostvarili zacrtani cilj", rekao je Mršić.

Cibalia je u subotu poražena od Slaven Belupa, no Mršić kaže: "Mislim da nas taj poraz nije poremetio. Optimistično idemo na put, jasno nam je koliko nam ta utakmica znači i maksimalno smo koncentrirani na Varaždin".

Svoje je mišljenje ponudio i Mario Lučić, koji ističe da Cibalijin cilj neće biti sačuvati vlastitu mrežu: "Nećemo se braniti, držim da to nije dobar recept. Moramo krenuti agresivno od prve minute, bez obzira što su oni ti koji moraju juriti rezultat".

"Mi ćemo strpljivom igrom čekati svoju šansu i nadam se da će naši napadači pokazati svoje pravo lice. Ostavit ćemo srce na terenu kako bismo zaigrali u finalu", dodao je kapetan Cibalije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.04.2011. u 20:39
    ima da dečki ostave noge na terenu...
    Obrisan korisnik
  • Ultras-VK19.04.2011. u 20:21
    šampioni
    Ultras-VK