Nogomet

Bilić: "Ovakav Sammir može i za Brazil"

Ante Dubravac • četvrtak, 18.08.2011.
Bilić: "Ovakav Sammir može i za Brazil"
Foto: Kristijan Komarica

Mnogo je poznatih lica prisustvovalo velikoj predstavi koju su pružili nogometaši Dinama u četvrtom pretkolu Lige prvaka. Utakmicu nije propustio ni izbornik Slaven Bilić.

Kao i velika većina navijača ni izbornik Slaven Bilić nije krio svoje oduševljenje s odličnom utakmicom i vrlo povoljnim rezultatom koji je ostvario Dinamo.

"U nogometu je sve moguće, ali ako Dinamo odigra i približno ovako dobro mislim da nema nikakve opasnosti. Pohvale i čestitke svim igračima i stručnom stožeru," izjavio je Bilić nakon utakmice.

"Gledao sam često Dinamo, ali ovako nešto još nisam vidio. Jednostavno ovo je bila fenomenalna Dinamova večer."

Naravno da je bilo neizbježno pitanje o igraču utakmice Sammiru: "Sammir je odigrao fenomenalno. Toliko dobro da mogu kazati da s ovakvom igrom ima mjesta i u reprezentaciji Brazila," rekao je izbornik i zaključio: "Velika utakmica, ne samo njega, nego i Milana Badelja i svih ostalih igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.08.2011. u 21:42
    Bilić:"Ovakav Sammir može i za Brazi"l da je dobro igra u Brazilu ne bi dolazio u Hrvatsku .Mora se dokazivat Sammir da ka pozovu u reprezentaciju.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2011. u 16:05
    Slušaj malo. Sammir nije Hrvat. I gotovo. Protiv dečka nemam apsolutno ništa i možda bi u ovom trenutku dobrodošao da podigne kompetitivnost u reprezentaciji i natjera neke ostale da zaigraju većim žarom. ALI, je*emu sve živo ako ćemo za 5 godina u reprezentaciji s nekim drugim izbornikom imati 5-6... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • The Phantom18.08.2011. u 15:29
    Sramite se svi šta nemate svoje čvrsto mišljenje, samo ću to reć
    The Phantom
  • Peter Schmeichel18.08.2011. u 15:07
    Brže Slavene dok do Mana Menenzesa ne dođe snimka. Vražje je ovo internetsko doba. Slavene, ne sramoti se jer nećeš još dugo bit na kormilu. Pa barem zadrži malo obraza.
    Peter Schmeichel
  • Obrisan korisnik18.08.2011. u 14:42
    Nisam niti zadrti nacionalist niti rasist ali dosad nisam podržavao ulazak Sammira u reprezentaciju jer sam smatrao da imamo bolje igrače na toj poziciji.S obzirom da u zadnje vrijeme naše "zvijezde" igraju za reprezentaciju bezvoljno i preko kurca (svaka čast izuzecima) možda i ne bi bilo loše... [više na forumu]
    Obrisan korisnik