Nogomet

Tonel: "Obavili smo 70% posla"

Borna Rupnik • četvrtak, 18.08.2011.
Tonel: "Obavili smo 70% posla"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama nisu poslije utakmice skrivali zadovoljstvo ostvarenim protiv Malmöa. Premda upozoravaju na nužni oprez prije uzvrata, Tonel i Ivan Krstanović svjesni su koliko je Liga prvaka blizu...

Visokih 4:1 u Maksimiru oduševilo je pun stadion, ali i same igrače hrvatskog prvaka. Na drugu utakmicu putovat će puni samopouzdanja, uz saznanje da su očigledno bolja momčad od prvaka Švedske, kažu.

"Odigrali smo stvarno odličnu utakmicu. Bili smo zreli u obrani i mirni u napadu, stoga je naša pobjeda u potpunosti zaslužena", prokomentirao je portugalski branič Tonel, koji je još jednom na terenu demonstrirao svoje iskustvo.

Pohvalio je podršku s tribina, a u Malmöu treba zaključiti priču: "Naši sjajni navijači također su zaslužni za ovakav ishod. Preostaje nam još odigrati uzvrat u Švedskoj - premda nije još sve gotovo, moglo bi se reći da smo obavili 70% posla".

Napadač Ivan Krstanović ovoga puta nije bio među strijelcima, a jesu njegovi konkurenti Ante Rukavina i Fatos Beqiraj. "Nije još ništa gotovo, moramo odraditi i drugih 90 minuta. Ali Dinamu će biti lakše u Švedskoj jer ćemo zbog njihovih napada sigurno imati više prostora za igru", smatra.

"Mi smo pokazali da smo bolji od njih. Znali smo da će ovdje u Zagrebu igrati strpljivo i na protunapade, ali otvorilo nam se. To nam je i trener rekao na poluvremenu, da će pogodak već doći, a tako je i bilo", dodao je Krstanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj19.08.2011. u 13:34
    za gol je kriv ibanez kojem je njegov igrač pobjegao
    Mihalj
  • Obrisan korisnik19.08.2011. u 08:32
    Dinamo brawo , sretnoooo u europi . Dabog da Reala dobite u sk :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2011. u 19:54
    Upravo to, vjerojatno bi svaki golman primio taj gol, jer svi golmani ocekivaju sut u drugi kut. Kelava je odlican, vec ovako mlad stjece iskustvo u LP-a. Uskoro bi mogao zamjenit nesigurnog de geu u Manchester Unitedu :)
    Obrisan korisnik
  • danchy18.08.2011. u 19:00
    @Basileus, ne slažem se jer mislim da Kelava nije kriv za gol i da je jako dobar golman koji će uvijek poskidat ono što mora, a ponekad i više od toga... pa vidjelo se kako je bilo kad je onaj izašao sam na njega, pa je skinuo. bilo je to zaleđe, ali nijedan od njih to nije znao u tom trenutku... o... [više na forumu]
    danchy
  • Obrisan korisnik18.08.2011. u 18:37
    Ajmo decki jos to odradit, pa da slavi cijela Hrvatska. Nije ovo mala stvar, budimo napokon ponosni na njih!
    Obrisan korisnik