Nogomet

Badelj: "Okrunjena dominacija"

Borna Rupnik • četvrtak, 18.08.2011.
Badelj: "Okrunjena dominacija"
Foto: Kristijan Komarica

I kapetan Dinama Milan Badelj podsjetio je poslije utakmice protiv Malmöa na trenutke s poluvremena, kada rezultat nije išao u prilog Zagrepčanima. Svoj je komentar ponudio i povratnik na Maksimir, Nikola Pokrivač, a priliku je (opet) iskoristio Fatos Beqiraj...

"Bili smo ljuti na poluvremenu jer tih 1:1 nije bio realan rezultat. Mi smo igrali jako dobro", izjavio je poslije pobjede nad Šveđanima Milan Badelj, Dinamov kapetan, u skladu s riječima trenera Krunoslava Jurčića, koji je otkrio kako je svih 15 minuta odmora potrošio objašnjavajući svojim igračima da je njihova izvedba kvalitetna.

Nikola Pokrivač: "Dinamova je pobjeda trebala biti još uvjerljivija. Svaka čast igračima, a publici - hvala. Bilo je prekrasno, a Dinamo je pokazao da zaslužuje pun stadion".

Dobra igra pretvorena je željeni rezultat u nastavku: "Igrali smo kontrolirano, kao i mnogo puta ove sezone, ali smo protiv Malmöa golovima okrunili svoju dominaciju".

"A s obzirom da smo se puno puta opekli, ne smijemo o uzvratu razmišljati kao o obavljanju formalnosti. Idemo igrati ozbiljno u Švedsku, idemo potvrditi da smo bolji", rekao je Milan Badelj.

Kao i protiv Karlovca, svoju je priliku odlično iskoristio Fatos Beqiraj. Ušao je s klupe i zabio: "Naravno da sam sretan što sam iskoristio priliku i pomogao Dinamu približiti se Ligi prvaka".

"Čestitam navijačima na bodrenju, a mislim da smo mi dokazali da zaslužujemo podršku. Ipak, nije još ništa gotovo, treba još odigrati uzvrat. Ali pokazali smo da smo bolji", zaključio je Beqiraj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.08.2011. u 21:05
    bravo Dinamo, svaka čast, zaslužili ste igrati Ligu Prvaka, a ne zvižduke, ČESTITKE od zagriženog Hajdukovca
    Obrisan korisnik
  • Mihalj19.08.2011. u 13:59
    kaj će nam šimunić
    Mihalj
  • Obrisan korisnik18.08.2011. u 21:44
    ne vidim zasto bi Dinamo uopce prodavao igrace. Sad ce dobit dosta love sa ovim ulaskom i svim tekmama, a igraci koje bi prodali ne bi mogli igrat LP.
    Obrisan korisnik
  • Ronaldo918.08.2011. u 15:11
    ne znam koliko je ovo istina ali piše na SN "'Kapitalcima' u Dinamu ovoga ljeta nema kraja: Josip Šimunić ponovno na korak od Maksimira!
    Ronaldo9
  • Ronaldo918.08.2011. u 15:08
    e kad bi to bila 100% istina,eh,dođe ponuda neka ozbiljnija i moš se j
    Ronaldo9