Nogomet

Callejon: "Noć za uživanje"

Borna Rupnik • srijeda, 23.11.2011.
Callejon: "Noć za uživanje"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Jose Callejon jedan je od onih koji su odlično iskoristili šansu Josea Mourinha. Dvostruki strijelac protiv Dinama spreman je ponuditi i više, a svoje je napadače stigao pohvaliti i branič Sergio Ramos...

"Utakmica je bila odlična, odigrali smo dobro i zabavili navijače", prokomentirao je Realov ofenzivac Jose Callejon nakon što je poslije 90 minuta igre protiv Dinama u petom kolu Lige prvaka na semaforu pisalo 6:2.

Esteban Granero: "Nema lakih utakmica u Ligi prvaka. Osjećao sam se dobro na terenu, a prošli smo u sljedeći krug kao prvi u skupini. U sljedećoj utakmici ponovno moramo pokazati snagu i važno je da nastavimo s dobrim radom jer se on pretvara u pobjede".

S ta je tri boda Kraljevski klub potvrdio osvajanje prvog mjesta u skupini: "Presretan sam, bila je to noć za uživanje, uz matematičku potvrdu osvajanja skupine. Postupno ću igrati i više ukoliko trener bude tako želio".

"Teško je mijenjati dinamiku sastava kada klubu ide ovako dobro. Davat ću sve od sebe i čekati priliku, najvažnije je da budemo konstantni i održimo ovu dobru formu", dodao je Callejon.

Reprezentativac Sergio Ramos priliku za odmor dobio je nakon prvog poluvremena, a osvrnuo se prije svega na Benzemu i Higuaina: "Fantastično je što obojica igraju tako dobro i još dijele golgeterske dužnosti. Nije uopće problem da igraju zajedno".

"Ova je utakmica bila važna i dobra za one koji ne igraju često, što je bitno za filozofiju Real Madrida. Sada nam dolazi derbi s Atleticom, koji će se boriti za pobjedu i moramo ga maksimalno poštovati, ali trebamo uzeti sva tri boda", rekao je Sergio Ramos po završetku utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 14:59
    Callejon je najsrčaniji igrač Reala daleko...
    Obrisan korisnik