Nogomet

Benzema: "Ovo su moji najbolji trenuci"

Borna Rupnik • srijeda, 23.11.2011.
Benzema: "Ovo su moji najbolji trenuci"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Francuski napadač Karim Benzema bio je iznimno zadovoljan svojim učinkom protiv Dinama, kao i učinkom cijele momčadi, a svoje je mišljenje ponudio i Argentinac Gonzalo Higuain...

Karim Benzema postigao je dva pogotka hrvatskom prvaku u Madridu, a mogao je ubilježiti i sjajan hat-trick da mu atraktivne škarice pri kraju utakmice nisu odsjele na gredi.

"Ovo su moji najbolji trenuci. Odigrali smo odličnu utakmicu i postigli mnogo pogodaka te tako usrećili navijače, a to nam je također vrlo važno", izjavio je Francuz po završetku utakmice.

Ističe kako se vrlo dobro osjeća u momčadi Reala, čemu svjedoče i brojne pohvale njegovog trenera Josea Mourinha: "Psihički sam jak i samopouzdan, a svim danom se pokušavam poboljšati. Naporno radim na tome".

"Higuain i ja si međusobno pomažemo, već smo i prije igrali zajedno. Svima nam je važno da sve stvari dobro funkcioniraju i mogu reći da nam baš dobro ide", zaključio je Karim Benzema, kojega je Dinamov vratar Ivan Kelava prozvao "najboljim nogometašem protiv kojega je igrao".

Argentinski napadač Gonzalo Higuain Dinamovu je mrežu zatresao jednom, a ponio je i kapetansku vrpcu: "Oduševljen sam time, u Realu sam već neko vrijeme i osjećam ljubav navijača prema klubu. Najvažnije nam je sada ostati mirni, odmoriti se i pripremiti za derbi protiv Atletica, koji će biti nešto posebno".

"Istina je i da se Benzema i ja odlično slažemo i razumijemo, to se vidi na terenu. Ovo nam je bio važan susret i zadovoljan sam rezultatom, a važno je i da smo odigrali dobro usprkos rotacijama", zaključio je Higuain.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • maniacx23.11.2011. u 10:38
    a je, još nema komentara...
    maniacx