Nogomet

Beqiraj: "Mijenjao bih gol za bolji rezultat"

Borna Rupnik • srijeda, 23.11.2011.
Beqiraj: "Mijenjao bih gol za bolji rezultat"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dinamo je u Madridu primio šest, ali i postigao svoja prva dva gola u ovosezonskom izdanju Lige prvaka. Strijelci Tomečak i Beqiraj svjesni su razlike u kvaliteti, a zaposleni vratar Kelava sportski je pohvalio Španjolce...

Fatos Beqiraj ispunio je jedan od Dinamovih ciljeva na stadionu Santiago Bernabeu. Postigao je prvi pogodak, a na kraju utakmice pridružio mu se i Ivan Tomečak za konačnih 6:2 Real Madrida.

"Odmah bih mijenjao svoj pogodak za bolji rezultat. No, Real Madrid je jednostavno mnogo bolji i tome se nema što dodati. Igraju nogomet na višoj razini i s pravom ciljaju na naslov prvaka Europe", izjavio je Dinamov crnogorski napadač poslije utakmice.

Tomečak je naglasio kako su Dinamovi igrači usprkos visokom porazu ponudili sve što su mogli u ovom trenutku, također ističući snagu uglednog protivnika.

"Protiv Real Madrida u gostima nismo mogli previše ni očekivati. Borili smo se, stvarno dali sve od sebe, ali Real je ostavio dojam da može stvoriti priliku čim malo ubrzaju. No, zato i jesu Real, teško je reći nešto pametno", izjavio je.

Puno je posla na golu imao Ivan Kelava, koji je naposljetku morao izdvojiti jedno ime: "Fantastični su, igraju odlično, a Benzema je najbolji igrač protiv kojeg sam igrao. Golovi su im bili jedan ljepši od drugoga".

"Mi smo nemamo što predbaciti, dali smo sve od sebe, a pogotke su nam donijeli borbenost, želja i činjenica da se nismo predali", zaključio je Dinamov čuvar mreže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj23.11.2011. u 13:08
    ramelow pa nije baš da su toliko brzi. falio je pristup, hrabrost, bezobrazluk. došli su kao ovce na klanje kao 5. osnovne koji je došao u posjet na santiago bernabeu.
    Mihalj
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 12:38
    mijenjajte trenera
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 10:40
    Ja se pitam sta je vama bilo prvih deset minuta. Pa profesionalci ste, niste djeca koja prvi put igra nogomet...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 10:21
    @Mihalj - Faulirali bi oni njih da su ih mogli uhvatiti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 09:39
    Fatos po meni jedini igrač koji je koliko toliko zaslužio prolaznu ocjenu...
    Obrisan korisnik