Nogomet

Adan: "Šteta što smo primili dva gola"

Borna Rupnik • srijeda, 23.11.2011.
Adan: "Šteta što smo primili dva gola"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Vrata Real Madrida protiv Dinama čuvao je Antonio Adan, Casillasova pričuva, koji je želio zadržati čistu mrežu, naglasio je poslije utakmice, a Nuri Sahin imao je kritike na račun svoje predstave...

Umjesto sjajnog Ikera Casillasa na gol je protiv momčadi Krunoslava Jurčića stao Antonio Adan, koji je u završnim minutama dva puta morao potpisati kapitulaciju. Svladali su ga Fatos Beqiraj i Ivan Tomečak za konačnih 6:2 u Madridu.

"Šteta je što smo primili dva gola, iz dvije pogreške. Nisam sasvim sretan zbog toga, iako je Real Madrid ostvario svoj cilj. To je ono što se broji i na čemu nam je trener Mourinho čestitao", izjavio je Antonio Adan.

Vratar Kraljevskog kluba posebno je zadovoljan nastupom svojih suigrača u prvom poluvremenu: "To je bilo spektakularnih 45 minuta. Bili smo ozbiljni i koncentrirani od prve minute i zahvalni smo Mourinho što u ovakvim utakmicama računa na sve nas".

Pod posebnim je povećalom bio nastup oporavljenika Nurija Sahina, koji je vjeruje da može ponuditi više jednom kada uhvati pravu formu poslije ozljede.

"Bilo mi je važno odigrati svih 90 minuta, prvi put u šest mjeseci. Nisam još potpuno spreman i moram napredovati u svojoj igri. Priznajem da nisam odigrao dobro, ali moram više igrati. San je svakog mladića igrati za Real Madrid, pa je tako i meni", kaže turski nogometaš, bivši član Borussije iz Dortmunda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!