Nogomet

Di Matteo: "Može biti slično Napoliju"

Borna Rupnik • petak, 16.03.2012.
Di Matteo: "Može biti slično Napoliju"
Foto: Kristijan Komarica

Chelsea je za prolaz preko Napolija u četvrtfinale nagrađen portugalskom Benficom, a trener Roberto di Matteo oprezno najavljuje susret koji bi, kaže, mogli podsjećati na one Talijanima...

Roberto di Matteo, koji je na klupu Chelseaja privremeno sjeo poslije odlaska Andrea Villas-Boasa, zasad odlično odrađuje svoj posao i polako ispisuje svoju kandidaturu u potrazi za dugoročnim rješenjem. Pod njegovim su vodstvom Englezi s 4:1 u produžetku izbacili Napoli u osmini finala Lige prvaka.

"U četvrtfinalu je svaki ždrijeb težak", izjavio je Di Matteo nakon što su kuglice spojile Chelsea i Benficu.

Portugalci bi, kaže, mogli predstavljati izazov sličan onome iz Napulja: "Gledao sam Benficu više puta, prošli su skupinu s Manchester Unitedom i Baselom. Nisu lak protivnik, ali dobro je što igramo prvu utakmicu u gostima. Moglo bi biti slično kao protiv Napolija".

Pobjednik dvoboja Chelseaja i Benfice igrat će protiv boljeg iz najzanimljivijeg četvrtfinalnog okršaja, onog Milana i Barcelone. Međutim, Roberto di Matteo se ne želi zaletjeti s najavama.

"Ne gledamo dalje od Benfice. Moramo se usredotočiti na te dvije utakmice. Nitko ne jamči da će Barcelona proći, ne smije se otpisati Milan, vodeća momčad talijanskog prvenstva. Tko želi nagađati, može, ali ja planiram utakmicu po utakmicu", zaključio je Di Matteo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.03.2012. u 20:59
    on ce ko avram grant doć do finala izgubit i otic trenirat ofk beograd ili zvezdu dok abramovič opet ne pretplati neku trenersku zvijezdu te ga posalje kuči za mjesec dva...on kao da je gleda sta rade hajduk i dinamo kad je s jahtom po jadranu plovio
    Obrisan korisnik