Košarka

PROam Sjever: Vrijeme je za finale

Sportnet • petak, 25.05.2012.
PROam Sjever: Vrijeme je za finale

Došlo je vrijeme i za završnicu PROam košarkaške lige Sjever. Ove subote, 26. svibnja, u ŠD Dubrava (Koledinečka bb) odigravaju se završne utakmice sezone (utakmica za treće mjesto i finale), a sve počinje u 13 sati susretom u kojem se sastaju PMF Tropicsi i Privredna banka Zagreb. Nakon završetka spomenutog susreta, na red dolazi i veliko finale u kojem će se za pehar prvaka boriti Sitni kriminalci i J.S.K...

Toliko očekivana finalna utakmica počinje odmah po završetku prethodne (okvirno 14.15 sati), a tko će podignuti pehar prvaka PROam lige Sjever saznat ćemo nešto prije 16 sati. U sklopu završnice organizira se i akcija pod nazivom "PROam Sjever za Nafsi Africa". Kako se subotnja završnica PROam košarkaške lige Sjever vremenski uklapa u Tjedan Afrike (21.-27. svibnja), događaj će se odviti djelomično i u afričkom duhu s obzirom na zanimljivu inicijativu za povezivanjem sudionika lige s udrugom Nafsi Africa iz Kenije (više o inicijativi na facebook grupi PROam lige Sjever).

U sklopu završnice lige podijelit će se priznanja i darovi najboljem ovosezonskom igraču lige, Veljku Grilju (pobjednik s 43 glasa dobivena od ekipa sudionica lige), kao i najboljem strijelcu lige Marku Šilobodu (prosjek koševa 38.3 po utakmici). Osim prvoplasirane, drugoplasirane i trećeplasirane momčadi koje će biti nagrađene medaljama i prigodnim poklonima, trofej će podignuti i ekipa Privredne banke Zagreb (trofej FERbasket) za najbolje plasiranu momčad u regularnom dijelu natjecanja.

Ne preostaje nam ništa drugo nego nestrpljivo čekati subotu kako bi saznali tko je novi prvak PROam košarkaške lige Sjever. Vidimo se u subotu od 13 do 16 sati u ŠD Dubrava na završnici PROam lige Sjever.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!