Rukomet

Goluža: "Bilo je previše pogleda prema tribinama"

Ivana Strahija • srijeda, 31.10.2012.
Goluža: "Bilo je previše pogleda prema tribinama"
Foto: Kristijan Komarica

Izbornik Slavko Goluža poveo je svoje reprezentativce u još jedne kvalifikacije, a u prvoj je utakmici svladana Slovačka s 25:21. Goluža nije previše zadovoljan prikazanim na parketu...

U prvoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2014. godine, Hrvatska je Slovačku pobijedila s 25:21. "Moram biti zadovoljan pobjedom, iako ovo nije bila prava utakmica Hrvatske i moram se ispričati navijačima", kazao je izbornik Slavko Goluža za HRT-ovu kameru po susretu.

U Osijeku su Hrvati naime pokazali dosta problema u napadu, pa izbornik, iako je naglasio da je pobjeda najvažnija, ne može biti sretan: "Igrači moraju shvatiti da nisu u svojim klubovima i moraju se prešaltati na to da igraju u hrvatskom dresu. Za reprezentaciju se gine ako treba", objasnio je.

U prvom poluvremenu se Hrvatska pošteno ispromašivala, a problemi s realizacijom nastavljeni su i u drugom dijelu, pa su se Slovaci približili na 15:13, nakon što je Hrvatska vodila +6. "Cijeli tijek utakmice određen je u početku, kad smo promašili svašta. Moramo u utakmicu ulaziti mnogo ozbiljnije. Bilo je previše pogleda igrača prema tribinama...", kaže Goluža.

3. studenog Hrvatska igra drugu utakmicu kvalifikacija, i to protiv Latvije u Dobeleu. Hoće li izbornik što mijenjati? "Nemamo mi što previše mijenjati, osim pristupa", rekao je Goluža.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.11.2012. u 11:16
    Moraće se hitno poraditi na selekciji jer ovo sada baš ne uljeva neku sigurnost
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.11.2012. u 11:24
    Vrlo ogranicena razmisljanja, Hrvatska bi dobila Slovačku taman da je pustila na teren B postavu Nexe-a i naravno da ce na takvim tekmama prije svjetskog izbornik filtrirati igrace ili ih uigravat...nije Goluza kriv kaj Štrlek fulo nekoliko zicera a tom Kopljaru se ekipa cudi ko da ga prvi put vide
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.11.2012. u 11:10
    Jako nedostaje Lac. Kopljara moramo istrpiti dok ne pozovu Stepančiča i šebetiča
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.11.2012. u 08:20
    opet ja o kopljaru ali jbg moram,čovjek je totalni antitalent za napadačke akcije,ne mogu ga ni na tv gledati koliko mi nerve vadi a goluža kao ne vidi koliko je katastrofalan,a za obranu-pa stavite nekog drvosječu od 2 metra u obranu i on će odigrati solidno vjerovatno....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 23:22
    Izbornik je loš i to je svima jasno, jer neke stvari ne kuži, a na neke stvari je prisiljen tipa ulazak Jose majstora i Matića. I mislim da svi vidimo da je najbolje krilo Ninčević trenutačno, zato i on igra u Bundesligi a Batinović u seha ligi.
    Obrisan korisnik