Nogomet

Krstičević: "Da smo pobijedili, bilo bi opasno, opustili bismo se"

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.11.2012.
Krstičević: "Da smo pobijedili, bilo bi opasno, opustili bismo se"

Prvi susret četvrtfinala Kupa Hrvatske između Zeline i Hajduka završen je bez pobjednika 1:1. Na kraju je bilo zadovoljstva u oba tabora, a jasno je kako je Hajduk učvrstio ulogu favorita tim golom u gostima...

Gol u gostima u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske Hajduku puno znači. Splićani u uzvrat ulaze s prednosti, početnih 0:0 njima donosi prolaz i Zelina će biti ta koja će morati zabiti ako misli napraviti čudo.

Nakon remija u Svetom Ivanu Zelini Mišo Krstičević nije bio razočaran, smatra kako je njegova momčad odradila dobru utakmicu na vrlo teškom terenu.

"Zaslužili smo pobjedu, ali nisam nezadovoljan prikazanim, posebno u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu teren je postao vrlo težak, stvorilo se dosta blata i bilo je teže igrati. Gol smo primili iz prekida iz jedinog udarca na gol, a s druge strane smo imali gredu i puno priliku. Zelina je ekipa koja igra na kontranapade, da smo pobijedili, bilo bi opasno, opustili bismo se", rekao je Krstičević nakon susreta, a prenose Sportske novosti.

Trener Zeline, nekadašnji prvoligaški igrač Dražen Biškup, jako je zadovoljan konačnim rezultatom i činjenicom da je Zelina izvukla remi protiv Hajduka.

"Ovo je za nas san, sada idemo na Poljud gdje nam nitko nema pravo oduzeti nadu. Hajduk je bio bolji, mi smo bili impresionirani, ali uz pomoć sreće smo izvukli bod", rekao je Biškup.

Krstičević je napravio određene rotacije u sastavu pa tako u sastavu nije bio Franko Andrijašević, ali se vratio Mijo Caktaš.

"Franka smo odmorili jer ima problema s mišićem dok je Mijo napravio neke nepotrebne stvari i morali smo ga smiriti. Shvatio je da je pogriješio i ovdje je bio izvanredan", završio je trener Splićana.

Hrvatski nogometni kup

četvrtfinale

GOŠK Dubrovnik0:1Lokomotiva
Zadar1:0Slaven Belupo
Cibalia1:1Osijek
Zelina1:1Hajduk
Lokomotiva0:0GOŠK Dubrovnik
Osijek1:3Cibalia
Slaven Belupo3:1Zadar
Hajduk2:0Zelina

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.11.2012. u 14:55
    Nogometaske misli 21.stoljeca.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.11.2012. u 11:19
    Još da su pitali Vlaovića savjetovao bi im da nikako ne pobijede 2:0 jer je to najgori rezultat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.11.2012. u 10:42
    Bože sačuvaj, opasno je pobijedit?! Ovo je provala stoljeća! Sad mi je jasnije zašto Hajduk stalno ne pobjeđuje. Zato jer ne žele.
    Obrisan korisnik