Nogomet

Video: Prosinečki i Kayserispor ispustili pobjedu protiv Fenerbahčea

Josip Piršljin • nedjelja, 02.12.2012.
Video: Prosinečki i Kayserispor ispustili pobjedu protiv Fenerbahčea
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Robert Prosinečki bio je na pragu velike pobjede protiv Fenerbahčea sa svojim Kayserisporom. Njegov je klub vodio do 89. minute, no Nizozemac Dirk Kuyt donio je bod momčadi iz Istanbula koja je tako pala na četvrto mjesto.

Hrvatski trener Robert Prosinečki bio je vrlo blizu da upiše treću pobjedu na klupi Kayserispora otkad je preuzeo turskog prvoligaša. Njegovi su igrači u 14. kolu Superlige ugostili Fenerbahče, sastav koji se bori za naslov prvaka.

Na semaforu je sve do 83. minute stajalo 0:0, a tada je Kayserispor u vodstvo doveo Brazilac Bobo, najbolji klupski strijelac koji je u dosadašnjih 13 nastupa ove sezone zabio sedam pogodaka. Ipak, domaći nisu uspjeli izdržati da ne prime pogodak i tako upišu veliku pobjedu.

U 89. minuti izjednačujući pogodak za klub iz Istanbula zabio je nizozemski napadač Dirk Kuyt. Bivši igrač Liverpoola donio je važan bod svojoj ekipi koja se s Galatasarayem, Antalyasporom i Besiktasem bori za sami vrh tablice.

Prosinečkom je ovo bila sedma utakmica otkad je sjeo na klupu momčadi iz Kayserija. Upisao je dvije pobjede, tri poraza, a dva puta je Kayserispor pod njegovim vodstvom remizirao. Trenutno se nalazi na 13. mjestu turskog prvenstva s 15 bodova, tri više od klubova koji se nalaze u zoni ispadanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 17:02
    catalonia andalužaninu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.12.2012. u 23:17
    robi ustašo
    Obrisan korisnik