Nogomet

Biškup: "Da nije bilo isključenja tko zna kako bi završilo"

S Poljuda:Mišo Gulić • srijeda, 12.12.2012.
Biškup: "Da nije bilo isključenja tko zna kako bi završilo"
Foto: Duje Bonačić

Hajduk se pobjedom nad Zelinom plasirao u polufinale Kupa, zadovoljan je bio trener Hajduka Mišo Krstičević što na odmor odlazi u pozitivnom ozračju, a razloga za zadovoljstvo, zbog prikazanog na terenu, imao je i gostujući Dražen Biškup koji je priliku iskoristio da ukaže na raliku između "velikih" i "malih".

Golovima Antonia Milića iz 14. te Franka Andrijaševića iz 76., Hajduk je svladao Zelinu koja se u sjajnom svjetlu predstavila na Poljudu, a realno je reći da su i oni sami zaslužili gol zbog izuzetne i dopadljive igre kojom su izmamili i pljesak domaće publike.

Trener Hajduka Mišo Krstičević bio je zadovoljan ostvarenim ciljem, no ne i igrom, za koju je priznao kako nije bila na razini: "Mi smo ovaj prolazak trebali gore riješiti i nakon prvog poluvremena imati pet-šest prema nula, pa bi i ovo bilo drugačije igrati. Nama je ovo bila peta utakmica u zadnjih 20 dana, sve jedna važnija od druge i to se malo osjetilo. Igra sigurno nije bila na nivou Hajduka, ali oni su sigurno imali veću želju da se pokažu."

"Imali smo i mi i oni dosta šansi, mi smo dvije zabili, nismo primili gol i to mi je drago, jer ostvarili smo cilj. Na kraju hvala Torcidi što nas konstantno bodri, oni su naša snaga", dodao je Krstičević na kraju.

Gostujući trener Dražen Biškup bio je zadovoljan s onim što je njegova momčad prikazala protiv favoriziranog protivnika: "Za nas je bajka završila, ali ako smo trebali ispasti neka smo od ispali od Hajduka, moja želja je bila izgubiti od velikog protivnika. Došli smo rasterećeni i to smo pokazali svih 90 minuta. Nismo se prepali s igračem manje, a da je bilo više koncentracije u nekim trenutcima moglo je biti i drugačije. Čestitam Hajduku na prolasku."

Odličnu i dopadljivu predstavu svoje momčadi, koja je na kraju krajeva rezultirala nizom velikih prilika, prokomentirao je riječima: "Moja vizija nogometa je igrati napadački, ne želim da igrači nabijaju loptu, težimo pas igri i to smo i prikazali. Mi nismo imali ništa za izgubiti, mogli smo samo dobiti, a tako smo se i postavili od početka. Zadovoljili smo splitsku publiku i to mi je satisfakcija i zbog toga idem zadovoljan."

Nije strateg gostiju propustio prokomentirati i isključenje Fučeka, za koje drži da je prestrogo dosuđeno: "Uvjeren sam da nije bilo isključenje, moj igrač je samo ispružio ruku, a tu se vidi i razlika između velikih i malih. Da nije bilo toga, tko zna kako bi završilo."

Hrvatski nogometni kup

četvrtfinale

GOŠK Dubrovnik0:1Lokomotiva
Zadar1:0Slaven Belupo
Cibalia1:1Osijek
Zelina1:1Hajduk
Lokomotiva0:0GOŠK Dubrovnik
Osijek1:3Cibalia
Slaven Belupo3:1Zadar
Hajduk2:0Zelina

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.12.2012. u 21:56
    da nije bilo golova milića i andrijaševića završilo bi 0:0,i hajduk bi opet proša,eto ti biškupe
    Obrisan korisnik
  • Lucky number 1312.12.2012. u 21:03
    Uvjerljivo najgora Hajdukova utakmica polusezone. 3 spojena dodavanja su bila rijetkost. Zelina i s 10 igrača uvjerljivo bolja. Blažević je pokaza klasu. Svi nešto negoduju zbog njegovih očajnih ispucavanja ali niko ne vidi da nije normalno šta sve čovik brani. Biškup se buni na crveni al Fuček se... [više na forumu]
    Lucky number 13