Rukomet

Čupić mora na operaciju, slijedi tromjesečna stanka

Sportnet • srijeda, 30.01.2013.
Čupić mora na operaciju, slijedi tromjesečna stanka
Foto: EPA

Detaljan pregled ramena Ivana Čupića obavljen u Zagrebu, nedugo poslije završetka Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, pokazao je težu ozljedu. Došlo je do potpunog iščašenja ramena...

Rame je odmah po ozljedi vraćeno na mjesto, no došlo je i do rupture ligamenata i do odlomljivanja jednog dijela kosti lopatice, zbog čega će Ivan Čupić trebati na operaciju.

Čupić će "pod nož" u petak predvečer, a operirat će ga prof.dr.sc. Nikola Čičak. Oporavak i rehabilitacija trajat će tri mjeseca.

Problem s ramenom hrvatskog desnog krila nije jedini slučaj da se igrač iz kadra izbornika Slavka Goluže muči s ozljedom. Denis Buntić, kojeg nije bilo na SP-u u Španjolskoj, pretrpio je puknuće kosti u šaci.

Službena web stranica poljskog rukometnog kluba Vive Targi Kielce, čiji je Buntić član, objavila je da do ozljede nije došlo za vrijeme sportske aktivnosti obuhvaćenih ugovorom i da će oporavak trajati 10 do 12 tjedana. Uprava kluba najavila je kako će razmisliti o daljnjim postupcima vezanim za ovaj slučaj kada se utvrde točne okolnosti. Druge informacije o ovom slučaju zasad nisu poznate.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10831.01.2013. u 00:55
    A kaj ovo znači sa Buntićem? Pa nije se valjda potukao s nekom kratko prije SP-a??
    narada108
  • Obrisan korisnik30.01.2013. u 20:36
    ne znam šta bi rekao, svaka čast čupiću išao je 200% u situaciji +6 ili 7 par minuta do kraja.. vratit će mu se u životu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.01.2013. u 19:38
    Čupko želim ti brzo ozdravljenje!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.01.2013. u 18:05
    Znači Kielce će bez našeg trojca dosta dugo... :(((((
    Obrisan korisnik