FA kup, četvrtfinale, 10.03.2013, 15:00 h
Millwall
Millwall 0:0 Blackburn
Blackburn

Video: Millwall i Blackburn remizirali u četvrtfinalu FA kupa

Josip Tolić • nedjelja, 10.03.2013.
Video: Millwall i Blackburn remizirali u četvrtfinalu FA kupa

U prvom od preostala dva susreta četvrtfinala FA kupa, drugoligaši Millwall i Blackburn odigrali su utakmicu bez pobjednika i pogodaka. Putnik u polufinale tako će se saznati u ponovljenoj utakmici u domu Roversa.

Najneatraktivniji dvoboj u najavi četvrtfinala FA kupa na kraju je ispao i najneefikasniji. Utakmica Millwalla i Blackburna, članova Championshipa, završila je bez pogodaka.

Iako pogodaka nije bilo, okvir gola zatresao se dvaput. Sedam minuta prije kraja prvog poluvremena Millwall je propustio sjajnu šansu za vodstvo kada je Smith ubacio za Keogha, a ovaj s linije peterca glavom nije uspio pogoditi gol. Od vratnice lopta se odbila natrag u polje.

Gosti su odgovorili u drugoj minuti nastavka preko Rhodesa, ali i on je bio neprecizan. S desetak metara udaljenosti u izglednoj situaciji prebacio je vrata. Na gotovo jednak način odgovorio je Hulse na drugoj strani na isteku sat vremena igre.

Do kraja dvoboja i jedan i drugi sastav imao je obećavajuće prilike da riješi susret na Denu; u 75. minuti King je nakon udarca iz kuta u gužvi pogodio vratnicu, a osam minuta prije kraja agilni Shittu tukao je iz daljine, a Hulse nakon bloka nije uspio najbolje naciljati.

Ostalo je 0:0, što znači da će ponovljeni dvoboj na Ewood Parku ponuditi putnika na Wembley koji će se pridružiti Wiganu, Manchester Cityju i pobjedniku dvoboja između Manchester Uniteda i Chelseaja.

FA kup

četvrtfinale

Everton0:3Wigan
Manchester City5:0Barnsley
Millwall0:0Blackburn
Manchester United2:2Chelsea
Blackburn0:1Millwall
Chelsea1:0Manchester United

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!