Rukomet

Goluža: "Egipat je bio kompletniji i bolji - zasluženo je pobijedio"

Ivana Strahija • nedjelja, 30.06.2013.
Goluža: "Egipat je bio kompletniji i bolji - zasluženo je pobijedio"
Foto: Dario Dodić

Hrvatska rukometna reprezentacija iz Turske se s Mediteranskih igara vraća sa srebrom, koje joj je pripalo nakon finala u kojem je pobjedu uzeo Egipat...

"Egipat je danas bio bolji u detaljima, a imao je i duže napade. Mi nismo odigrali našu igru, previše je stvari utjecalo na to. Egipat je bio kompletniji i bolji - zasluženo je pobijedio", rekao je nakon finalnog sraza rukometnog turnira Mediteranskih igara Slavko Goluža.

U utakmici su Egipćani brzo poveli, a onda vodstvo nisu ispustili iz ruku: "Mogli smo na poluvrijeme otići s egalom ali promašili smo ta dva zicera, pa smo zaostajali tri gola. Nešto smo pokušali u drugom dijelu, no Egipat je jednostavno bio bolji."

Srebro je, smatra izbornik, odlični uspjeh: "Bez obzira na sve, moram čestitati dečkima, napravili su veliki uspjeh. Može misliti tko što hoće, druge su se reprezentacije spremale po mjesec i pol dana, a mi smo imali dva treninga. Nedostajali su nam Stepančić i Špelić, koji bi našoj igri dali sasvim drugu dimenziju, ne bismo se toliko trošili i rasteretili bismo neke igrače, no što je tu je."

Goluža je čestitao i rukometašicama, koje su dan ranije osvojile mediteransku broncu: "Moramo biti ponosni. Grupa nam je bila teška i trebalo je to odigrati. Čestitam i curama, one su imale povrede, bile su nekompletne, kao i mi."

Izbornik je još naglasio: "Ovi je bio jedan od najjačih turnira u zadnjih 10 godina na Mediteranskim igrama, pa je medalja još vrjednija."

Iz HRS-a javljaju da se muška i ženska rukometna reprezentacija u Hrvatsku vraćaju u ponedjeljak u prijepodnevnim satima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.07.2013. u 15:26
    i on je još uvjek izbornik...pa nije kod njega problem da nema želje...kod njega je problem da je ne zna kako vodit ekipu...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.06.2013. u 23:57
    nevjerojatno je da nas čak ni na MI zlato neće hahahaha...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.06.2013. u 20:23
    ušlo se nedovoljno motivirano i to se osvetilo-a taj problem treba na sebe preuzeti selektor
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.06.2013. u 19:29
    Nismo treci, nego drugi, nesumnjiv uspjeh. Idemo dalje (hdz).
    Obrisan korisnik
  • renimus30.06.2013. u 19:14
    meni stvarno nije jasno u cijem je interesu drzati ovog neznalicu na klupi jedne hrvatske rukometne reprezentacije - velesile. pa to je kao da je kruno jurcic izbornik brazila!
    renimus