Nogomet

Kek: "Gostovanje u Ludbregu za mene je najvažnija utakmica, ovdje nema mjesta za popravak"

Mihaela Bradovski • srijeda, 30.10.2013.
Kek: "Gostovanje u Ludbregu za mene je najvažnija utakmica, ovdje nema mjesta za popravak"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Rijeka u osmini finala Kupa gostuje u Ludbregu kod Podravine, a Matjaž Kek upozorava na važnost utakmice i ne dopušta niti najmanje opuštanje. Strateg Riječana upozorava kako ovdje nema popravka i pristup mora biti pravi...

U Rijeci još uvijek nisu zaboravili Nedelišće i sigurno će napraviti sve da se takvo što ne ponovi i u Ludbregu. Matjaž Kek stoga traži puni angažman i upozorava igrače na potencijalnu opasnost.

"Ovo je za mene najvažnija utakmicu u nizu ovih gostovanja. Ovdje nema mjesta niti vremena za popravak, a svi znamo koliko je Kup neugodno natjecanje. Naravno da znam za Nedelišće i zato tražim maksimalan pristup. No to kod mene i mojih igrača nikada nije niti bilo upitno", tvrdi Kek.

Slovenski stručnjak još uvijek nije siguran s kojim će sastavom istrčati na ludbreški stadion, postoje određene nedoumice koje će biti otklonjene neposredno prije početka susreta.

"Iako Mujanović i Benko imaju problema, normalno su radili nakon utakmice s Osijekom. U Splitu neće biti Krstanovića i Bertoše zbog kartona i to je isto jedna od stvari o kojoj trebam razmišljati uoči Ludbrega. Gostovanje kod Podravine će sigurno biti prilika i nekim igračima da se dokažu", najavio je Kek određene promjene u sastavu.

Susret između Podravine i Rijeke na rasporedu je od 14 sati.

Hrvatski nogometni kup

osmina finala

Zagora0:5Dinamo
Jaska Vinogradar1:3 *Hajduk
Cibalia0:2Zadar
Novigrad0:2Inter-Zaprešić
Zagreb3:4 **Istra 1961
Podravina1:3Rijeka
Slaven Belupo5:4Lučko
Međimurje0:2 *Osijek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!