Rukomet

Varaždin s Dubravom, Nexe čeka svog suparnika u EHF kupu

Zvonka Keliš • utorak, 22.07.2014.
Varaždin s Dubravom, Nexe čeka svog suparnika u EHF kupu
Foto: rknexe.hr

Hrvatski rukometni klubovi saznali su svoje suparnike u europskim natjecanjima pa će tako Varaždin snage odmjeriti s Dubravom u EHF kupu gdje Nexe još čeka svog suparnika, rukometašice Umaga u Kupu pobjednika kupova igrat će s Fleury Loiretom, a Zelina i Trešnjevka zaigrat će u Challenge kupu.

Utorak je bio rezerviran za ždrijeb europskih rukometnih natjecanja čime su hrvatski klubovi u obje konkurencije konačno saznali svoje suparnike u Europi.

Ždrijeb EHF kupa imao je tri hrvatska predstavnika u muškoj konkurenciji, a kuglice su odlučile kako će u prvoj rundi kvalifikacija EHF kupa snage odmjeriti GRK Varaždin te Dubrava, dok će Nexe zaigrati u drugoj rundi kvalifikacija s boljim iz susreta prvoga kola kvalifikacija između Besa Famiglie iz Kosova i ekipe Kehre iz Estonije.

U ženskoj konkurenciji Hrvatice će, točnije, igračice ŽRK Umaga svoje natjecanje početi u trećoj rundi kvalifikacija Kupa pobjednika kupova gdje će zaigrati s ekipom francuskog Fleury Loireta.

Challenge kup će u ženskoj konkurenciji imati dva hrvatska predstavnika pa će tako rukometašice Zeline u trećoj rundi kvalifikacija zaigrati s ekipom Kosova, dok će Trešnjevka u istoj rundi snage odmjeriti s ekipom srpskog Knjaz Miloša.

EHF kup, rukometaši:

Prva runda kvalifikacija:
GRK Varaždin - Dubrava

Druga runda kvalifikacija:
Nexe - pobjednik utakmice BESA Famiglia - Kehra

Kup pobjednika kupova, rukometašice:

Treća runda kvalifikacija:
Fleury Loiret - ŽRK Umag

Challenge kup, rukometašice:

Treća runda kvalifikacija:
Zelina - Kosovo
Trešnjevka - Knjaz Miloš

Foto: Nikolina Pavić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!