Nogomet

Video: Mandžukić strijelac u "razbijanju" Malmöa, Juventus se poražen vraća iz Grčke

Josip Piršljin • srijeda, 22.10.2014.
Video: Mandžukić strijelac u "razbijanju" Malmöa, Juventus se poražen vraća iz Grčke
Foto: EPA

U skupini A situacija se nakon trećeg kola zakomplicirala jer je Olympiakos preskočio Juventus i talijanski prvak se ne nalazi u bajnoj poziciji. Atletico je bio uvjerljiv protiv Šveđana kojima je drugi gol zabio Mario Mandžukić.

Atletico Madrid - Malmö 5:0

Atletico je pružio vrlo dobru predstavu protiv švedskog Malmöa, a zadovoljan može biti i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji se upisao u strijelce. Njegova je momčad slavila s 5:0 i tako preuzela vodstvo na tablici nakon što je u prvom kolu izgubila od Olympiakosa.

Simeone je postavio Mandžukića u špicu, a pored njega su igrali Griezmann i Turan. No, prvo ime susreta bio je Koke koji se čak tri puta upisao u asistente i zabio je prvi gol. On je pao početkom drugog poluvremena, dotad su se Šveđani dobro držali.

Potom je na scenu stupio hrvatski napadač Mandžukić zabivši na asistenciju Kokea svoj drugi pogodak u Ligi prvaka ove sezone. Samo dvije minute kasnije već je bilo 3:0 nakon pogotka Griezmanna, a švedsku ekipu dokrajčili su Godin i Cerci golovima u samoj završnici utakmice.

Olympiakos - Juventus 1:0

Nakon što je u prvom kolu Lige prvaka svladao španjolskog prvaka Atletico, Olympiakos je sada pobijedio i prvaka Italije Juventus. Bianconerima je to već drugi poraz zaredom i odjednom su se našli u nezavidnoj situaciji u skupini.

Domaći strateg Michu igrao je samo s jednim isturenim napadačem - Mitrogluom, a iza njega je bio Dominguez. Juventus je počeo s Tevezom i Moratom iza kojih je igrao Pirlo, ali ta kombinacija nije donijela navijačima crno-bijeli ono što su očekivali.

Na stadionu Georgios Karaiskakis golova nije bilo do 35. minute. Tada je na asistenciju Mitroglua Buffonu zabio Kasami, a rezultat se nije mijenjao do kraja. Pokušao je Allegri s Giovincom, Marchisiom i Pereyrom, ali nije uspio razbiti grčku obranu.

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Atlético Madrid5:0Malmö
Olympiakos1:0Juventus
1Atlético Madrid 614:3+1113
2Juventus 67:4+310
3Olympiakos 610:13-39
4Malmö 64:15-113

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivan9023.10.2014. u 09:52
    bome talijanska liga na godinu treba imati jednog predstavnika u ligi prvaka i dosta! i za par godina i taj jedan treba kao dinamo igrati od prvog pretkola.. bolje je gledati ajax, psv ili tako neki klub nego ove talijančiće koji svake sezone sve lošiji..
    ivan90
  • Obrisan korisnik23.10.2014. u 08:30
    U zadnje vrijeme kad god vidim naslov da je Mandžo zabio odmah znam da su zabili bar 5 komada :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.10.2014. u 07:18
    juventusu se naplacuje guranje od strane sudaca u`serie`A , kad vise nema pomoci grande juve ispada od grka, turaka ..
    Obrisan korisnik
  • snoopy23.10.2014. u 00:28
    Mandži samo treba lopta sa strane, paralelno sa gol crtom i to je već pola gola... za razliku od Diega Coste koji je volio lopte u for
    snoopy
  • monadiFiume23.10.2014. u 00:07
    u zadnjih 9 utakmica u LP Juve je pobijedio samo u dvije, protiv Kopenhagena i Malmoa doma...ko zna kako to u Italiji svaku dobiju...kažu Talijani 'in Italia ladroni, in Europa coglioni!'
    monadiFiume