Nogomet

Emery: "Zadovoljni smo prolazom kroz tešku skupinu, nedostajalo nam je više agresivnosti"

Branimir Korać • petak, 12.12.2014.
Emery: "Zadovoljni smo prolazom kroz tešku skupinu, nedostajalo nam je više agresivnosti"
Foto: EPA

Sevilla je minimalno porazila Rijeku i to joj je bilo dovoljno za eliminaciju Riječana i prolazak skupine. Trener Andalužana Unai Emery na kraju je bio zadovoljan učinjenim i prolaskom teške skupine...

Rijeka je odigrala hrabru utakmicu u Sevilli, međutim domaćin je ipak potvrdio da je kvalitetnija momčad. Slavio je s minimalnih 1:0 pogotkom Suareza, iskoristio je jednu od svojih prilika dok s druge strane Riječani nisu nadmudrili Beta.

Unai Emery nakon susreta bio je zadovoljan jer je bio svjestan da njegova momčad nije imala lagan posao u skupini u kojoj su svi vidjeli svoje šanse.

"Zadovoljni smo učinjenim jer smo znali koliko je teška ova skupina. Imamo taj osjećaj poniznosti da svakom protivniku prilazimo s posebnim respektom. Zadovoljni smo našim nastupom u dosadašnjem dijelu Europske lige. U ovom susretu nedostajalo nam je možda malo više agresivnosti i snage u sredini terena, ali uspjeli smo osigurati Europsku ligu i početkom 2015. godine. Ovo natjecanje ide prema naprijed i svake sezone imamo sve jače protivnike", tvrdi Emery.

Trener Seville tvrdi da mu je svejedno koga će njegova momčad dobiti u nastavku natjecanja.

"Činjenica je da smo mi zadovoljni sa samim podatkom da smo ušli u ždrijeb. Nije važno koga ćemo dobiti, respektirat ćemo svakog protivnika jer znamo da će i oni respektirati nas. Sve je više onih koji žele osvojiti ovaj trofej, nećemo se nikoga bojati i nadat ćemo se našem prolazu."

Ždrijeb Lige prvaka i Europske lige je u ponedjeljak 15. prosinca u Nyonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!