Nogomet

Moises čestita Keku na hladnoj glavi: "Rijeka još mora naučiti igrati jednako doma i vani"

Borna Rupnik • petak, 12.12.2014.
Moises čestita Keku na hladnoj glavi: "Rijeka još mora naučiti igrati jednako doma i vani"
Foto: Kristijan Komarica

Rijekin napadač Moises priznaje kako je osvajač Europske lige zasluženo slavio na Ramon Sanchez Pizjuanu te objašnjava što momčad s Kantride treba popraviti.

Minimalnim porazom u Sevilli Rijeka je zaključila još jednu lijepu europsku priču. Do zadnjeg je kola bila u igri za prolazak skupine, ali pothvat u Španjolskoj ipak je ostao nedosanjani san.

"Sevilla je sjajna momčad, branitelj naslova, i posebno je dobra kod kuće. Ovakav rezultat je očekivan, a i pošten. Žao nam je što smo ispali, no Sevilla je zaslužila proći", sažeo je napadač Moises.

"Nismo mogli razviti svoju igru u prvom dijelu jer nas je Sevilla pritisnula i nismo imali rješenja, ali u drugom smo pokazali da se možemo nositi s protivnikom u ovako velikoj utakmici. Zadržali smo hladnu glavu i treba čestitati treneru koji nam je omogućio da preokrenemo zbivanja", dodao je.

Rijeka je svojih sedam bodova osvojila na Kantridi, zahvaljujući pobjedama nad Feyenoordom i Standardom te remiju sa Sevillom. U gostima je ostala praznih ruku.

"Moramo ostati na pravom putu i vratiti se još jači u iduće izdanje Europske lige. Moramo naučiti kako igrati jednako kod kuće i u gostima, kako nametnuti svoj ritam. To nismo mogli u prvih 45 minuta u Sevilli, no u drugom smo uspjeli", zaključio je Moises.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!